MINUSTA

Olen Kata, 27 -vuotias bloggaaja ja markkinointialan yrittäjä Vantaalta, jonka suurin haave on seurata äitinsä jalanjälkiä pakkaamalla kimpsut ja kampsut matkalaukkuun ja muuttamalla Espanjan lämpöön. Siinä itseasiassa yksi suurimmista syistä miksi päädyin perustamaan digitaalisen yrityksen, jota pystyn pyörittämään etänä mistä päin maailmaa tahansa. Mukana menossa on rakas avomieheni Teemu, jonka kanssa ollaan rakennettu yhteistä elämää jo vuodesta 2011 lähtien.

Blogini on pyhitetty kaikelle ihanalle tyttöhömpälle aina elämästä muotiin, sisustukseen, henkiseen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen. Haluan blogini kautta jakaa innostusta ja inspiraatiota ihaniin asioihin, jotka tekevät minut iloiseksi.

Heti ensimmäisenä kannattaa ensinnäkin liittyä blogini lukijaksi. Tämä onnistuu muun muassa bloggerin, bloglovin'in tai blogit.fi:n kautta. Lisäksi kannattaa tilata myös YouTube kanavani, johon pääset yllä olevasta valikosta "YouTube". Kannattaa myös seurata minua Instagramissa ja SnapChatissa @katariinahelen sekä Facebookissa "Love, Katariina".


Toivottavasti viihdyt blogissani!

Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥