6. helmikuuta 2018

Vanhoja Instagram kuvia tarinoineen


Olen nähnyt viimeaikoina useissa blogeissa postauksia vanhoista Instagram kuvista sekä postauksia, joissa kerrotaan tarinoita kuvien takaa. Molemmat näistä olivat minusta todella kivoja ideoita, joten päätin yhdistää nämä yhdeksi postaukseksi. Eli tässä olisi vanhoja kuvia Instagramistani ja tarinat kuvien takaa. Kuvat on otettu vuosien 2013-2015 välillä ennen blogini perustamista.

Instagram kuvia

1. Olen aikanaan tehnyt itse geelikynsiä ja tämä kuva taisi olla otettu ihan ensimmäisiltä, jos ei jopa ihka ensimmäiseltä kerralta. Vieläkin tuo masiina minulla on, mutta en oikein jaksa niitä itse enää väsätä.

2. Tämä on muutoin ihan satunnainen selfie, mutta tässä on hauska huomata, kuinka jotkut asiat vain pysyvät ennallaan. Nimimerkillä sama pipo, sama takki, sama kotiovi vieläkin. :D

Instagram kuvia

1. Tämä kuva on otettu Tuurista ja tämä on yksi ihanimmista muistoistani aikuisiällä. Olimme eräänä kesänä Teemun kanssa kesälomalla kotona. Meitä hieman tylsistytti, mutta ei keksitty mitä haluisimme tehdä. Hetken mielijohteesta sitten pakkasimme laukut autoon ja lähdimme vain ajamaan ilman minkäänlaista suunnitelmaa tai edes hajua siitä mihin sitä menisi. Päädyimme tuolla reissulla Seinäjoelle asti, kävimme Tuurissa pyöriskelemässä ja Ikaalisten kylpylässä lillumassa. Olimme reissussa monta päivää. Mä niin rakastan road tripejä ja nimenomaan tällaisia täysin spontaaneja ja suunnittelemattomia että vain nappaa kamat autoon ja lähtee. Öhöm, nyt tekisi niin mieli tehdä sama mutta hieman suuremmassa mittakaavassa ympäri eurooppaa.

2. Tässä kuvassa istuskelemme laivalla lounge tilassa. Päätimme kerran Teemun kanssa taas hetken mielijohteesta lähteä miniristeilylle ja päätimme ottaa siihen toiseen suuntaan mukaan loungen. Se oli kyllä ihan kiva! Naposteltavaa ja juotavaa oli buffa muodossa tarjolla ja lehtiä luettavana. Sai kivasti chillailla yhteen suuntaan tuolla ja sitten paluumatkalla jaksoi olla siellä ihmismassojen välissä kuuntelemassa musiikkia. Toimi!

Instagram kuvia

Yritän tässä miettiä oliko nämä kummatkin samalta reissulta.. taisivat olla. Olin äitini kanssa Kreikan Rethymnonissa viettämässä lomaa. Tuo oli muuten ehkä suosikki kohteeni kaikista niistä Kreikan kohteista joissa olen ollut. Altaalla tuli loikoiltua todella paljon tehden sudokuja (koska niitä mä teen aina altaalla :D). Lisäksi käytiin tuollaisella minijuna retkellä, jossa päädyttiin tutustumaan sellaiseen kivaan pieneen ja osittain hylättyyn vuoristokylään. Ihan sika makeeta!

Instagram kuvia

1. Teemu on tankkaamassa autoa ja mitäs muutakaan tässä tekisi kun ottaisi pikaisen selfien. :D Tossa kuvassa näkyy muuten hyvin mun luonnonkihara.

2. Ääk muistatteko kun Instassa oli tapana tehä kollaaseja ja näitä peilikuva hässäköitä? Juu ei enää kiitos.. Tämäkin otettu ihan juna-asemalla junaa odotellessa. Taisin olla kouluun menossa jos en väärin muista.

Instagram kuvia

1. Meidän kodin takapihalla loikoilen ja otan aurinkoa.. kunnes ampiaiset tulivat häätämään mut siitä pois. Teemu kun vuosia sitten rakensi tuon terassin meille, se kysyi multa mitä haluan siihen.. vastasin, että ei muuten väliä mutta tee siihen joku pieni söpö juttu. Ja sitten se teki tuon kolmion tuohon keskelle missä on valkoisia koristekiviä ja kukka. Ihana. ♥

2. Ja taas ollaan etelässä. Hetkonen.. tämäkin taitaa olla siltä samalta reissulta kun nuo pari aiempaa. Äitin kanssa ollaan kävelyllä ja kun vastaan tulee kaunis puu niin pakkohan se on vähän nuuhkaista. :D

Instagram kuvia

1. Oioi muistatteko kun Instakuvissa oli kehykset :D Tässä nautitaan lämpimästä säästä kodin terassilla.. maaliskuussa! Joo kyllä luit oikein. Sen muistan että tässä oli kyseessä pääsiäisviikonloppu ja se oli maaliskuussa. Tuli joku ihme lämpöaalto että tossa meidän poterossa olevassa terassissa oli todella lämmin.

2. Kimbleä baarissa! Päädyttiin Teemun kanssa istuskelemaan Hemmariin Tikkurilassa ja päätettiin vetää Kimbe skaba. :D En kyllä enää voisi kuvitella laittavani tällaista kuvaa Instagramiin.. Snapchatiin kylläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥