4. helmikuuta 2018

Rento Sunnuntai

rento sunnuntai

Miten ihanaa oli herätä tänään auringonpaisteeseen. Ja vielä kirsikkana kakun päällä tieto siitä, että tänään ei ole järkyttävää tehtävälistaa odottamassa. Koko alkuvuoden olen juossut kuin päätön kana ja saanut stressata deadlineja ja loputonta tehtävälistaani. En ole tainnut koko vuonna pitää vielä yhtään vapaapäivää.

Vaikka loputon tehtävälistani on yhä loputon, minulla ei ollut tälle päivälle mitään sellaista mikä olisi aivan pakko tehdä juuri tänään. Siksi päätin hyödyntää tilanteen ja pitää tänään ihka oikean vapaapäivän. Tänään olen heräillyt rauhassa, katsellut tv-sarjoja, syönyt laskiaispullan (vaikka laskiaissunnuntai onkin vasta ensi viikolla), lukenut blogeja, käynyt päiväkävelyllä kullan kanssa nauttimassa auringosta ja vain nauttinut hengähdystauosta. Ja voi että tämä tekeekin hyvää!

rento sunnuntai

Seuraavaksi ajattelin vielä joogata. Kiireiden lomassa se on taas kerran jäänyt vähemmälle ja tunnen kuinka paikat alkavat taas jumiutua. Illalla aateltiin sitten Teemun kanssa vielä käpertyä yhdessä sohvan pohjalle katsomaan joko tv-sarjoja tai sitten joku kiva leffa. Taidankin yrittää ottaa tavaksi pitää sunnuntait aina tällaisina rentoina hengähdystaukoina, koska tällainen tosiaan tekee niin hyvää henkiselle hyvinvoinnille.

Rentouttavaa Sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥