8. helmikuuta 2018

Mielessä juuri nyt

Mielessä juuri nyt

Mun isoveljellä on synttärit tänään. Onnea rakas veikka! ♥ Harmi etten tänään pääse töiden takia muistamaan veikkaa, mutta lauantaina vien sen sitten syömään. ♥

Vuosi sitten tähän aikaan olin Espanjassa. Vuosi sitten tähän aikaan olin juuri jäänyt opintovapaalle kirjoittamaan opinnäytetyötä ja olin juuri lentänyt Espanjaan kuukaudeksi. Kaipaan taas niin paljon sinne lämpöön. ♥

Winter wonderland. Nyt on taas sellainen hetki kun ulkona on oikeastaan aika kaunis talvimaisema. Vaikka tuo on parempi kuin loskakeli niin kyllä minusta silti tämä talvi saisi jo riittää. Tule kevät tule!

Tämän vuoden reissuja pitäisi alkaa suunnittelemaan. Töissä jo hieman kyseltiinkin minun lomasuunnitelmien perään, mutta jotenkin niin moni asia on vielä auki, ettei oikein osaa vielä sanoa mitä sitä kannattaisi tehdä. Nämä kyllä varmasti selkeytyvät tässä kevään mittaan.

Lautasella on taas vähän liikaa hommaa. Tehtävälista paisuu paisumistaan. Ongelma on siinä, että haluaisin tehdä niin paljon kaikkea yritykseen, blogiin sekä itseni kehittämiseen liittyvää, mutta kaikkeen ei vain kertakaikkisesti riitä aika. Jotain pitäisi jättää pois. Mutta mitä jätät siinä kohtaa kun kaikki on niin tärkeää itselle?

Mielessä juuri nyt

Tarvitsen tulostimen. Kokoaika tuntuu, että pitäisi olla tulostamassa jotain ja aina se on sellaista säätämistä kun omaa tulostinta ei ole. Mulla ei vaan oikein ole paikkaa tässä kämpässä mihin tulostin mahtuisi.. 

Mihin se jooga jäi? Mä niin hienosti palautin joogan mun arkeen ja nyt taas huomaan etten ole viikkoihin joogannut. Ja kyllä tuntuu kropassa! Nyt otan taas itseäni niskasta kiinni ja tsemppaan tämän asian kanssa!

Join eilen viimeiset glögit. Juon glögiä käytännössä niin kauan kun on kylmä kausi. Nyt join kuitenkin viimeiset glögit enkä aatellut enää ostaa lisää. Pitäisi keksiä joku muu kuuma juoma, jolla saisin lämmitettyä itseäni pitkin päivää. Kahvi ei jostain syystä lämmitä tarpeeksi, enkä kaakaotakaan haluaisi alkaa kittaamaan monta kertaa päivässä. Ideoita?

Saamaton ja stressaantunut olo. Koska saan voimaa auringosta ja lämmöstä niin nämä kylmät talviset päivät ovat minulle aina hieman tehottomia. Se taas puolestaan saa minut stressaantuneeksi kun tuntuu ettei pääse asioissa eteenpäin. On vain sellainen olo että junnaa paikallaan. Muutenkin huomaan olevani talviaikaan aina paljon negatiivisempi ja jotenkin maassa. Ehkä olisi taas aika tsempata itseä hieman tässä ja tehdä jotain sellaista mistä inspiroidun ja tulen iloiseksi.

2 kommenttia:

  1. Jos haluat löytää uuden lämpöisen juoman suosittelen ehdottomasti Chai teetä. Itse en pidä kahvista enkä teestä mutta Chai tee tehdään maitoon ja siinä on herkullinen mausteinen maku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chai Lattea kyllä rakastan, mutta en olekaan Chai teetä sellaisenaan kokeillut. Pitääpä kokeilla! =)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥