20. helmikuuta 2018

JUURI NYT MINUT TEKEE ILOISEKSI..


Rauhalliset aamut: Olen niin onnellinen siitä, ettei minun ikinä tarvitse heti aamusta lähteä mihinkään. Rakastan sitä, että saan joka aamu herätä omaan tahtiini, keittää rauhassa aamukahvit ja istahtaa hetkeksi nauttimaan aamusta. 

Aurinkoiset päivät: Viime päivät ovat olleet poikkeuksellisen aurinkoisia ja voin sanoa, että niiden vaikutus tuntuu! Aurinkoisten päivien myötä oloni muuttuu kokoaika iloisemmaksi ja energisemmäksi mikä on aivan mahtavaa.

Tulppaanit: Teemu yllätti minut viikonloppuna tulppaanikimpulla. Ihana mies ♥ Nuo kauniit valkoiset kukkaset piristävät ihanasti mieltä ja saavat aikaan ihanan keväisen fiiliksen.

päivän positiiviset

Pidentyneet päivät: Minusta on ihanaa, että aamulla herätessä ei ole enää pilkkopimeää vaan siellä odottaa jo pieni aamuhämärä. Samoiten illan puolesta pimeä tulee vasta kuuden aikaan. Ihanaa!

Kevät lähenee: Enää reilu viikko siihen, että kevät virallisesti alkaa. Tätä on odotettu niin kauan! ♥

Tuleva reissu: Ensi viikolla lähdemme Teemun kanssa neljän päivän reissulle Tukholmaan ja ette kyllä ikinä arvaa miksi. Nämä on näitä "sarjassa mun ja Teemun dorkat jutut". :D Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Tulosten näkyminen: Tiedättekö sen tunteen kun alat panostamaan ja näkemään vaivaa jonkin asian eteen ja sitten kun viimein alat näkemään tuloksia.. Ihan huikee fiilis! ♥

Mikä tekee sinut iloiseksi juuri nyt?

4 kommenttia:

 1. Ihania ilon aiheita! Itse asiassa omassa listassa on juuri nämä täysin samat asiat paitsi valitettavasti tulevaa reissua ei ole :( olimme kyllä juuri Päivä Tukholmassa risteilyllä että siitä sai vähän matkakuumetta matalaksi, mutta koska kärsin kroonisesta sellaisesta niin olisipa ihana jos viimein saisi varattua jonkun reissun mitä odottaa :) ihanaa kevättä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa kevättä sinulle myös! ♥ Haha, ja mullakin on krooninen matkakuume. Kaipaan niin kovasti palmujen alle kokoaika :D

   Poista
 2. Ehdottomasti tuo viimeinen kohta eli tulosten näkyminen motivoi ja ilostuttaa minua todella paljon. Olen tosi tavoitteellinen ja tykkään asettaa niin pieniä, kuin suuriakin tavoitteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ihan huikee fiilis kun näkee kuinka aherrus on ollut kaiken vaivan arvoista. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥