19. helmikuuta 2018

5 LUOTTOVAATETTANI TÄLLÄ HETKELLÄ

Jos ohjelmassa on kaupungilla hengailua, illanviettoa kavereiden kanssa tai vaikkapa leffailta kullan kanssa, minulla on aina tiettyjä luottovaatteita, joita heitän päälleni kerta toisensa jälkeen. Tiedättekö ne oman vaatekaapin helmet, joista tykkää, jotka näyttävät hyvältä, istuvat hyvin ja jotka ovat todella mukavia päällä. Ne ovat niitä parhaita sijoituksia. Nyt haluankin jakaa teille minun tämän hetken 5 luottovaatetta, jotka puen päälleni aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Luottovaatteet

Nahkahousut: Siis apua, minulla meni aivan jäätävän kauan löytää itselleni sopivat nahkapökät ja sitten kun löysin ne vihdoin Heidi Klumin Esmara -mallistosta niin en enää paljoa ole muita housuja käyttänyt. Nahkahousut sopivat melkein kaiken kanssa yhteen ja saa asun näyttämään aina astetta paremmalta. Ja kaiken lisäksi nämä yksilöt ovat mukavemmat kuin yhdetkään farkut mitä omistan.

Leotakki: Minun karvainen, pehmeä ja lämmin leotakki (ostettu Zalandolta noin 2 vuotta sitten) on suosikki takkini talvipäiville. Olettaen että ulkona ei ole paukkupakkaset, tämä takki pitää lämpimänä aina. Ja koska tunnetusti rakastan sitä leokuosia.. :D Tämä on sellainen takki jonka heitän lähes aina päälle.

Nilkkurit: Nämä Espanjasta ostetut nilkkurit ovat olleet luottokenkäni nyt talvella. Paksu kuminen pohja pitää huolen ettei loskasäällä sukat kastu eikä liukkaalla säällä liukastu, korko antaa naisellisen säväyksen ja lisäksi nämä ovat ihan super mukavat jalassa. Kaikki näissä vain toimii ja siksi jos näet minua kadulla, mitä todennäköisimmin bongaat nämä popot jalastani.

Kaikki yllä mainitut vaatteet minulla on päälläni alla olevassa kuvassa.

Luottovaatteet
Luottovaatteet

Sitten pari sellaista luottopaitaa, jotka puen päälleni jatkuvasti..

Kauluspaita: Tämä leokuosinen (joo tottakai hei leo) kauluspaita on New Yorkerista ostettu jo aikoja sitten, mutta tämä vain toimii kerta toisensa jälkeen. Rento, ihana kuosi, lämmin näin talvella ja näyttää ihanalta nahkahousujen kanssa.. Jep ihan suosikki.

Ohut neule: Tämä Primarkista tehty löytö on sellainen jokapäivän mukava neule joka tulee heitettyä päälle aina kun haluaa olla arkinen ja rento, mutta siisti. Eli todella usein. Tiesin jo heti kaupassa tämän nähdessäni että "tuota tulisin käyttämään ja paljon" ja oikeassahan minä olin. Tämä on ollut minulla kovassa käytössä.

Millaisista vaatteista on muodostunut teille luottovaatteita, jotka puette aina vaan uudestaan ja uudestaan? Osaatteko jo kaupassa nähdä että tästä vaatteesta muodostuisi teille luottovaate? Kerro kommenteissa!

4 kommenttia:

  1. On kyllä superkiva fiilis, kun löytää itselleen niitä luottovaatteita, joita haluaa käyttää aina vain uudestaan :) Mulla etenkin jotkut pehmoiset neuleet huutaa jo kaupassa että niitä tuun käyttämään _koko ajan_ :D Sellaisten lisäksi yhdet rikotut farkut ja musta poolopaita on sellaisia, jotka on about koko ajan käytössä.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  2. Näistä nahkahousut ja nilkkurit ehdottomasti mun lemppareita! Todella kiva blogi, jään lukemaan :)

    http://hannamaarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥