28. toukokuuta 2017

2 Kesätrendiä ostoslistaltani


Kuinka ihanaa, että kesä alkaa vihdoin olla käsillä! Tätä on odotettu jo niin pitkään. Ja yksi niistä parhaista asioista kesän tullessa on ne vaatteet. Rakastan kesävaatteita yli kaiken ja nytkin tuntuu, että on niin paljon kaikkea mitä haluaisin tänä kesänä hankkia. Kaikista ihanista kesätrendeistä kuitenkin haluan kahta asiaa kaikista eniten ja ne ajattelin jakaa tänään teidän kanssanne. Nämä 2 kesätrendiä nappaan talteen ennen kuin hankin mitään muuta.

kesän 2017 trendit
1. *Esprit
2. *Esprit
3. *Esprit
4. BikBok
5. *Esprit
6. *Esprit

Kesäiset printtipaidat: Tällaisia olen kuolannut jo pitkään ja odotellut hartaasti kesää, jotta näitä pääsisi käyttämään. Tällaisissa paidoissa on vaan jotain niin ihanan positiivista, aurinkoista ja rentoa, etten voi muuta kuin rakastaa tätä trendiä. Espritin verkkokaupasta löysin aika laajan valikoiman erilaisia kesäisiä printtipaitoja, mutta myös esimerkiksi BikBokilta löytyy myös muutama todella ihana vaihtoehto.

kesän 2017 trendit
1. *Esprit
2. BikBok

Pliseerattu hame: Viime kesänä jo kaipasin hempeän väristä pliseerattua hametta tai jonkinlaista samantyylistä hametta, mutta en löytänyt sopivaa kappaletta silloin. Nyt taas etsiskelin näitä hameita ja löysin muutaman kivan näköisen, joista tykkään. Alemmat kaksi ovat väriltään sellaisia, joita ensisijaisesti etsin, mutta myös nuo ylemmät ovat oikein kivoja vaihtoehtoja. Pidän ehdottomasti mielen avoimena tuon värin suhteen. Huomaako näistä valinnoistani kenties kuinka rakastan kaikkea hempeää ja tyttömäistä? :D

Mitä kesätrendejä sinä himoitset tällä hetkellä?

SEURAA MINUA:
 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥