12. syyskuuta 2016

Palasia syksyn toivelistaltani


Hei kaikki ihanat aivan mahtavaa alkanutta viikkoa! Vaikka meitä onkin nyt oikein kunnolla hemmoteltu kauniilla ja lämpimillä - jopa kesäisillä - päivillä, on fakta kuitenkin se, että alamme olemaan jo aika pitkällä syksyssä. Tästä inspiroituneena ajattelinkin jakaa kanssanne hieman sellaisia semi lämpöisen syksyn toivevaatteitani.

Tällä hetkellä toivelistaltani kokonaisuudessaan löytyy aivan liikaa kaikkea, kaikkea meikeistä vaatteisiin ja sieltä vielä kameratarvikkeisiin. Tästä johtuen halusin rajata tämän postauksen aiheen jotenkin hieman lyhyempään muotoon. Päätin siis keskittyä ainoastaan vaatteisiin ja nimenomaan vielä kevyisiin yläosiin. Silti koin, etten saanut kaikkea mahdutettua tähän. Ainahan sitä saa haaveilla eikö niin?


Kollaasin ensimmäisen kuvan mekko on sellainen, josta olen haaveillut jo jonkin aikaa. Perus siisti pitkähihainen tai 3/4-hihainen mekko. Tähän kun yhdistää mustan vyön, mustan lierihatun ja nahkatakin niin YAAAAAS! Vaatekaappini kaipaisi kovasti myös neutraalin värisiä poolopaitoja sekä eri paksuisia neuleita. Erityisesti juuri kuvan kaltaiset beiget neuleet ja erilaiset printtipaidat huutavat minua tällä hetkellä.Takkeja en ole ostanut pitkään aikaan ja tuntuu, että sille toivelistalle on kerääntynyt jo vähän turhankin paljon tuotteita. Yksi takki, josta olen jo hetken aikaa haaveillut on oliivinvihreä bomber takki. Bomber takeista en muuten ihan hirveesti välitä, mutta oliivinvihreänä se jostain syystä oikein huutaa minua! Toinen takki, jonka haluaisin hankkia on valkoinen farkkutakki. Valkoisessa farkkutakissa on jotain aivan ihanan puhdasta ja lumoavaa.

Kolmas takki, jonka haluaisin hankkia on ruskea tekonahkatakki. Itselläni on kovassa käytössä musta aitonahkainen biker tyylinen nahkatakki, mutta välillä tekisi mieli hieman vaihtaa tyyliä tuollaiseen lämpimämpään sävyyn ja erilaiseen leikkaukseen. Neljäs takki, josta haaveilen on harmaa villakangastakki, joka näyttäisi hyvältä myös avonaisena. Kollaasin takki numero 4 on hyvä esimerkki siitä mitä haen takaa.Näiden lisäksi haluaisin kovasti ostaa uusia treenitoppeja. Minulle kertakaikkisesti tehokkain treenimotivaatio syntyy uusista treenivaatteista ja nyt on jotenkin ollut sellainen kyllästymisen hetki, kun aina on ne samat treenivaatteet päällä. Vitsi tuo pyhton kuvio on kyllä sika makee!

Tässä siis pieni palanen siitä, mistä unelmoin tällä hetkellä. Tietenkään en tule kaikkea näistä hankkimaan, sillä opiskelijana minulla ei ole siihen varaa. Tulen kuitenkin ehdottomasti joitakin tuotteita näistä - tai ainakin vastaavanlaisia vaatteita - hankkimaan, kunhan saan päätettyä mitä näistä haluan eniten.

Mitä kaikkea teidän toivelistalta löytyy?

HENGAA KANSSANI:
SNAPCHAT: @katariinahelen

 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥