12. toukokuuta 2016

Kesämekkoja ja upeita koruja


Olen aina ollut aivan täysin sataprosenttisesti kesäihminen. Rakastan kaikkea kesäistä. Tästä syystä luonnollisestikin innostun myös kesävaatteista eniten. Nyt kun ollaan saatu jo ensimakua kesästä, minulla on alkanut se kesäinnostus heräämään pukeutumisen suhteen ja siitä pääsemmekin tämän päivän postauksen aiheeseen!

Aiemmin käytin paljon "hame ja toppi" -yhdistelmää kesäpukeutumisessani, mutta viime vuosina olen alkanut suosimaan mielummin mekkoja. Elän kuitenkin vielä toistaiseksi opiskelijabudjetilla, joten se tarkoittaa, että käytännössä ostan ehkä sen yhden uuden kesämekon per kesä. Nyt olenkin alkanut etsimään sitä tämän vuoden kesämekkoa. Idyllisesti haluaisin jonkun sellaisen, joka olisi mahdollisimman monikäyttöinen. Sellainen, joka oikein asustettuna voisi toimia niin arjessa kuin myös juhlassa. Ajattelinkin nyt keräillä tänne blogin puolelle sellaisia mekkoja, jotka inspiroivat minua sen oikean mekon löytämisessä.


2. *Esprit
3. *Esprit
4. *ONLY


Kuten huomaa, suosin hempeyttä ja mukavuutta mekoissa. Pidän tyttömäisistä ja simppeleistä vaatteista, joissa kuitenkin on "sitä jotakin". Mekossa 1 esimerkiksi minua kiehtoo tuo väri ja leikkaus, mekko 2 hurmaa värillä ja rusetilla. Mekossa 3 on ihana tuo "koruosa" ja helman leikkaus on ihanasti kerrostettu. Mekossa 4 minuun iskee rakkauteni valkoiseen pitsiin. Nämä kaikki ovat minusta aivan ihania ja näistä on kyllä todella vaikea valita suosikkia, mutta ehkä jos pakko olisi valita niin kallistuisin hitusen tuon Espritin valkoisen mekon puolelle, on se vaan niin lumoava. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Surffailin siis eri verkkokauppojen sivuilla ja Espritin sivuilla pyöriessäni kurkistin vahingossa heidän koruvalikoimaan ja voi ei se oli menoa sitten! Miksi kukaan ei ole koskaan kertonut minulle, että Espritin valikoimasta löytyy aivan mielettömän upeita kesäkoruja? Jouduin toden teolla purra hammasta, etten pistänyt siinä heti tilaukseen niitä rivissä sieltä!*1. / *2. / *3. / *4. / *5. / *6.


Olen aiemmin blogissani maininnutkin rakkaudestani sellaiseen hempeään ja tyttömäiseen "kesäboheemi" -tyyliin. Ostin juuri samaan tyyliin sopivat gladiaattorisandaalitkin ja samassa postauksessa puhuin tarkemmin tuosta ihanan rennosta tyylistä. Mikäli kyseinen postaus on jäänyt lukematta, käy lukemassa se täältä. Nämä korut, mitkä bongasin Espritin verkkokaupasta ovat nimittäin aivan täydellisiä juuri siihen tyyliin! Ajattelin, että seuraavan palkan tullessa (öhöm huomenna) on varmaan pakko pistää pari näistä tilaukseen. Jos vain osaisin päättää mitkä noista, kun kaikki ovat niin ihania! Minkä korun sinä valitsisit näistä?

Mikäli sinäkin ihastuit johonkin näistä, niin kollaasien alta löytyy linkit tuotteisiin. Mikäli Espritin valikoima herätti kiinnostuksesi, niin heidän verkkokauppaan pääset tutustumaan *tästä*.

Tällaisista ihanuuksista minä olen inspiroitunut tällä hetkellä. Millainen on sinun ihanne kesätyylisi?
Love, Katariina

6 kommenttia:

 1. Tosi ihania juttuja, inspiraatiokollaasit ja -postaukset on mukavaa luettavaa :)<3 Mulla on sama suosikki noista mekoista kuin sulla eli toi Espritin valkoinen ja koruista ottaisin varmaan nro 1. tai 2., en osaa valita niiden väliltä! :D Jos ois pakko niin ehkä 1.! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Itselläkin nuo 1 & 2 ovat suosikkeja mutta myös toi 5 on todella ihana :)

   Poista
 2. Ihanan näkösiä mekkoja, joille olisi ollut jo kuluneena viikkona ollut käyttöä sen verran lämpimät kelit jo olleet:) Mekko numero kolme on kyllä noista mun suosikki.
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt ois ollu täydelliset kelit näille! Tuo mekko nro 3 näyttää olevan suosituin :)

   Poista
 3. Ihania mekkoja ja koruja. Ihan ehdoton suosikki noista on kyl toi korujen vitonen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi 5 on kyllä aivan ihanan ranta-asumainen <3

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥