18. helmikuuta 2018

Ihastuksena tämän hetken trendiväri

tämän hetken trendiväri
Kuvat: 1, 2, 3
Tänä keväänä hempeät pastellivärit ovat kovassa huudossa, mikä sopii minulle enemmän kuin hyvin. Oma tyylinihän hyvin pitkälti on se hempeä ja tyttömäinen minkä olen varmasti jo useaan otteeseen maininnut blogissanikin. Vaikka nyt nähdäänkin todella paljon ihanan vaaleanpunaisia vaatteita ja asusteita, on kuitenkin yksi pastelliväri, joka puhututtaa kaikista eniten - laventeli.

Vaikka tykkäänkin käyttää todella paljon hempeitä värejä, laventeli on kuitenkin yksi niistä harvoista väreistä joita en ole oikein koskaan käyttänyt. Nyt näitä kuvia ihastellessa en voi olla kuin ihmettelemättä miksi. Tämähän vaikuttaisi olevan kuin luotu vaatekaappiini.

Tämä väri näyttää minusta kauniilta kaikessa - takeissa, villapaidoissa, laukuissa, mekoissa, hameissa.. Laventeli näyttää samaa aikaa tyylikkäältä, raikkaalta, tyttömäiseltä sekä keväiseltä enkä yhtään ihmettele sen suosiota tällä hetkellä.

Tästä väristä inspiroituneena lakkasin juuri kynteni laventelin värillä ja kyllä tämä vaan on niin kaunis väri. Ehkä minun pitäisi etsiä tätä väriä myös vaatekaappiini.

Mitä mieltä sinä olet tästä kevään trendiväristä? Joko kaapistasi löytyy jotain violettia tai onko sellaista kenties ostoslistalla?

7 kommenttia:

 1. Hitsi, tämähän on upea väritys!! En olekaan ennen tajunnut, pitääpä kotiuttaa jotain violetin vivahteita vaikkaneulepuseron muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kannattaa ihmeessä lisätä tämä väri vaatekaappiin. Neule on loistava idea! =)

   Poista
 2. Mäkään en oo koskaan hirveesti laittanu tota väriä mun päälle mutta pitää ehdottomasti kokeilla jos se vaikka sopiskin! :)

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tää väri on kyl kiva! Itellä on ollut muutama vuosi sitten liila / laventelibuumi, ja suurin osa niistä kledjuista on odottamassa käyttöä. Tiiän, ettei laventeli sovi mun silmienvärini kanssa mutta mun yksi suosikkipaidoistani on laventelinvärinen oransseilla, valkoisilla ja mustilla raidoilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä pitääkin pukea päälle mitä haluaa, huolimatta siitä minkä väriset silmät on =)

   Poista
 4. Oi laventeli ja vaaleanlila on munkin suosikkeja tälle keväälle<3 tietysti niiden mun vakkareiden vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen lisäksi :p

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥