6. tammikuuta 2018

Rento perjantai kanssani


08:00 Herätyskelloni soi ensimmäisen kerran. Herään syvästä unesta, sammutan herätyksen ja nukahdan samantien uudestaan.

08:30 Herätyskelloni soi uudestaan. Tällä kertaa se muistuttaa minua e-pilleristä. Otan pillerin ja rupean selaamaan puhelinta. Käyn läpi somekanavia ja tarkistan tämän päivän pituuden. Aurinko nousee tänään 09:23 ja laskee 15:28. Pikkuhiljaa ne päivät pitenevät.

08:55 Meditaation aika. Tämä auttaa minua heräämään ja saamaan energiaa tulevaa päivää varten.

09:20 Nousen ylös. Teemu jää vielä nukkumaan (reppana on kipeenä), joten yritän olla hiljaa kun käyn aamupesulla. Keitän aamukahvin, sytytän tuikut ja kynttilän ja istahdan sohvalle katsomaan läppäriltä kuulokkeet korvilla (en halunnut herättää Teemua) yhden jakson Gilmoren tyttöjä. Jostain syystä vain teki mieli palata hetkeksi tämän nostalgiasarjan pariin.

10:30 Huomaan, että olen saanut yhteydenottopyynnön asiakkaalta. En viitsi soittaa asiakkaalle ennen kuin Teemu on herännyt, joten tarkistan tässä kohtaa sähköpostit, blogin kommentit ynnä muut rutiinit. Samalla luen markkinointiaiheisia juttuja netistä.

päivä kanssani

11:15 Soitan asiakkaalleni. Juttelemme tulevasta projektista ja sovimme tapaamisesta.

11:40 Kirjoitan muistiinpanoja tätä postausta varten, laitan pyykit koneeseen, teen itselleni aamupalaksi kaurapuuron ja katson loppuun eilen kesken jääneen jakson Pretty little liarsista. Miten tänään meni puolillepäiville asti ennen kuin sain edes aamupalan syötyä? Sekaisin oleva unirytmi ei toimi minulla :D

12:15 Rupean työstämään blogipostausta, jonka haluan saada ulos tänään. Samalla otan kupin kahvia, joka loppujen lopuksi unohtuu pöydälle ja ehtii kylmetä. Välissä laitan pyykit kuivumaan ja lataan uuden koneellisen pyörimään. Saatuani postauksen valmiiksi, julkaisen sen ja jaan somessa.

15:00 Kirjoitan tämän postauksen luonnoksen valmiiksi tähän asti. Otan samalla valokuvia tätä postausta varten. Editoin ne ja siirrän tähän postaukseen.

15:40 Havahdun siihen, että pyykinpesukone on valmis ja laitan pyykit kuivumaan. Sovin toisen asiakkaan kanssa tapaamisen ensi viikolle, jotta pääsemme neuvottelemaan tulevista projekteista. Neuvon Teemua whatsappin selainversion käytössä. Nyt on nälkä, joten lämmitän itselleni aiemmin viikolla tekemääni kaalilaatikkoa ja istahdan sohvalle katsomaan jakson Pretty little liarsia.

päivä kanssani

17:00 Joogan aika. Kävin loppuvuodesta hierojalla, joka totesi koko yläkroppani olevan aivan kamalan jumissa. Vaikka halusin jo aiemmin palauttaa joogan arkeeni, tämä antoi minulle boostin motivaatioon. Nyt olen pyrkinyt joogaamaan päivittäin - edes hieman.

17:20 Kirjoitan ylös tähän postaukseen viimeisimmät tapahtumat. Olo on ollut tänään jotenkin todella heikko ja nuutunut, mutta luulen että tämä pimeys ja sekaisin oleva unirytmi vain aiheuttavat sitä. Energiat ovat kuitenkin nyt lopussa, joten päätän jättää hyödylliset hommat tältä päivältä. Teen lasin kuumaa glögiä ja istahdan sohvalle Teemun kanssa. Selailen läppärillä kaikenlaisia sekalaisia juttuja, katselen tv-ohjelmia, tube videoita, luen blogeja.. Eli ihan vain rentoudun ja nautin vapaa-ajasta.

19:15 Muistan, että minun oli tarkoitus pestä meikkisiveltimeni tänään, joten hoidan sen heti alta pois ja istahdan sitten takaisin sohvalle. Jonkin aikaa oltuani läppärillä, eksymme Teemun kanssa jotenkin ihmeellisesti katselemaan matkustelu vlogeja YouTubesta.

22:40 Oho, kylläpä aika kuluu nopeasti kun eksyy YouTuben ihmeelliseen maailmaan! Lisään vielä viimeisimmät tekstit tähän postaukseen.

23:00 Saan jonkin ihmeellisen kirjoitusvimman ja rupean kirjoittamaan postausta, jota olette minulta pyytäneet; postausta jossa kerron yrityksestäni. Ongelmana on vain se, etten oikein tiedä mitä kaikkea siitä kertoisin, joten kertokaa kommenteissa mitä haluaisitte tietää yrityksestäni niin lisäilen niitä sitten siihen luonnokseen. Vielä en tiedä milloin tulen sen julkaisemaan, koska minulla on luonnoksissa yksi toinen yrittäjyyteen liittyvä postaus, jonka haluan ensin julkaista. Tulipa tästä päivästä blogipainotteinen päivä!

23:35 Kylläpä aika rientää. Vähän on nälkä, mutta ruokahalua ei oikein ole, joten taidan ottaa vain iltapalaksi omenan. Iltapalan jälkeen valmistaudumme nukkumaanmenoon.

23:55 Kömmin sänkyyn, laitan pään tyynyyn ja nukahdan lähes samantien.

2 kommenttia:

 1. Hmmm kysymyksiä sun yrityksestä, jes! :D

  Kauanko olet ollut yrittäjä?
  Miksi päätit alkaa yrittäjäksi?
  Onko sulla muuta työtä just nyt kuin sun yritys?
  Miten sun yritys on menestynyt tähän mennessä sun omasta mielestäsi?
  Miten haluaisit kehittää yritystäsi?
  Miksi juuri kyseinen ala?
  Montako tuntia viikossa sulla menee varsinaisesti yrityksen pyörittämiseen?
  Ootko ollut tyytyväinen päätökseen lähteä yrittäjäksi?
  Kerro jotain mikä on mennyt huonosti yrittäjyydessä ja miten tekisit asian toisin?
  Ja myös joku juttu, mistä oot eniten ylpeä yrittäjyyteen liittyen?

  Näistä osa varmaan liittyy enemmänkin siihen yrittäjyydestä kertovaan postaukseen, mutta kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Kiitos Elli hienoista kysymyksistä! Lisäilen näitä juttuja noihin tuleviin postauksiin. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥