5. tammikuuta 2018

7x Mitä haluan tältä vuodelta


Rakastan uusia alkuja. Vuoden alkua, viikon alkua, kuukauden alkua, uuden projektin aloittamista, uuden koulun tai kurssin alkua jne. Jotenkin olo on silloin todella freesi kun saa ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä. Silloin energisenä ja motivoituneena tekee suunnitelmia tulevalle. Nyt vuoden alussa olo on taas juuri tuollainen. Maailma tuntuu olevan avoinna ja innostuneena teen listoja asioista, joita haluan tehdä, saavuttaa ja kokea tänä vuonna.

Loin tähän postaukseen kuvakollaasin, joka kuvastaa sitä mitä haluan tältä vuodelta. Olen tehnyt itselleni jo tarkemman listan minun tämän vuoden tavoitteista, mutta tässä postauksessa haluan puhua näin yleisellä tasolla siitä mitä haluan tältä tulevalta vuodelta.

tänä vuonna haluan
Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Tänä vuonna haluan..


♥ Saada unirytmistäni kiinni taas. Joulun ja uudenvuoden aikana Teemun ollessa lomalla, oma unirytmini on mennyt aivan sekaisin ja odotan innolla sitä kun saan taas unirytmistä kiinni. Haluan herätä aamuisin aikaisin ja mennä illalla ajoissa nukkumaan.

Huolehtia henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistani. Haluan palauttaa joogan arkeeni (tämän olenkin jo aloittanut), jatkaa meditaation harrastamista sekä palauttaa liikunnan takaisin arkeeni.  Lisäksi haluan keskittyä edellisvuotta enemmän syömäni ruoan ravintorikkauteen. Haluan myös muistaa ottaa omaa aikaa itselleni ja tehdä vapaa-ajan asioita, joista nautin. En usko mihinkään ääripäätekoihin, haluan vain saada luotua sellaisen kultaisen keskitien, jossa henkinen ja fyysinen terveys on tasapainossa. Kaikkea siis kohtuudella.

Keskittyä kasvattamaan yritystäni. Vaikka olenkin ihan kivasti saanut loppuvuodesta yritystäni käyntiin, on se vielä lapsenkengissä. Haluan pystyä jonain päivänä elättämään itseni yritykselläni, joten sen kasvattaminen on yksi suurimmista asioista minulle tänä vuonna.

Panostaa blogiini. Tämä blogi on ollut minulle todella rakas harrastus enkä todellakaan ole luopumassa tästä lähiaikoina. Koska oma yritykseni toimii digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median alueella, niin blogini voi parhaimmassa tapauksessa toimia minulle erittäin hyvänä portfoliotyönä. Siksi haluan tänä vuonna panostaa blogiini enemmän kuin aiempina vuosina.

Matkustaa Espanjaan. Jos minulta kysytään suosikki tapaani rentoutua ja ladata akkuja, se on ehdottomasti Espanjan auringon alla Teemun kanssa, altaalla makoillen, Piña Colada kädessä nauttien lämmöstä ja veden solinasta. Viime vuonna vietin yhteensä 2kk Torreviejassa. Tänä vuonna todennäköisesti päädymme samaan paikkaan (koska äitini asuu siellä), mutta minusta olisi ihana päästä kokemaan myös Marbella ja Barcelona.

Opiskella Espanjaa. Edelliseen rakentaen, haluan myös jatkaa Espanjan kielen opiskelua. Olen opiskellut Espanjaa molemmissa ammattikorkeakouluissa sekä niiden jälkeen myös itsenäisesti. Harmi vain, että kun sitä kieltä ei pääse niin usein käyttämään niin se tuppaa unohtumaan. Ainakin tästä lahopäästä :D

Muuttaa. Muutan yleensä aika tiuhaan tahtiin. Yhdessä asunnossa en yleensä ole asunut muutamaa vuotta kauempaa. Nyt olemme asuneet nykyisessä asunnossamme 4,5 vuotta, mikä on aivan hurjan pitkä aika minulle. Minulla alkoi jo viime vuonna kova muuttokuume ja se on nyt vaan kasvanut. Kaipaan niin sitä muutosta ja sitä että pääsee käymään kaikki tavarat läpi ja järjestää ne alusta asti uudelleen. Tiedän, että monet vihaavat muuttamista, mutta minä rakastan sitä. On sitten ihan eri asia onko se mahdollista tänä vuonna.

Mitä sinä haluat tai odotat tältä vuodelta?

4 kommenttia:

 1. Tosi hyviä tavoitteita sulla tälle vuodelle :) Iteki ajattelin tänä vuonna panostaa blogiin. Liian useesti menny hutasuks koko homma nii jos nyt yrittäis hiukan paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua joo niitä hutastuja postauksia on kyllä riittänyt mullakin :D Siinäkin on yks asia mitä yritän parantaa; se että en tekis postauksia aina viimetinkaan. =)

   Poista
 2. Mä kans rakastan kaikenlaisia uusia alkuja, niissä on taikaa. ♥ Ja vieläpä se, että koskaan ei tiedä, mitä esimerkiks tuleva vuosi tai kuukausi tuo tullessaan niin hyvässä kuin pahassakin, vaikka näistä kahdesta yleensä toivoo tota ensimmäistä tottakai.

  Sulla on kans listattuna samoja juttuja, mitä itsekin haluan tältä vuodelta. Tervettä elämää niin henkisesti kuin fyysisestikin, blogiin panostusta ja muuttamista. :) Toivottavasti saat tältä vuodelta kaiken haluamas ja superihanaa alkanutta vuotta sulle!! ♥

  https://heliannika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon Heli! Ja aivan superihanaa alkanutta vuotta sullekin! ♥

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥