14. tammikuuta 2018

5X PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA

Monille vuoden alku on matkasuunnitelmien kulta-aikaa, mutta omia matkasuunnitelmiani en ole tälle vuodelle ihan vielä tekemässä, koska niin moni asia tämän vuoden osalta on vielä auki. Minulla on kuitenkin kova matkakuume tällä hetkellä ja ajattelinkin siksi jakaa teille muutamia matkustushaaveitani. Maailmassa on todella paljon paikkoja mihin haluaisin jonain päivänä matkustaa, mutta tähän postaukseen halusin listata niitä suurimpia haaveitani. Tässä siis 5 kohdetta, johon haluaisin jonain (lähi)päivänä matkustaa.

PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA
Kuvat: 1, 2, 3
Los Angeles, Yhdysvallat
Tämä on ainoa kohde Yhdysvalloissa, johon haluaisin kovasti päästä. Toki nykikin olisi ihan kiva kokea, mutta minulla ei ole sellaista intoa nykiin, mikä minulla on Losiin. Losissa minua houkuttelee aurinko, rannat, hienot maisemat ja rento elämänkulttuuri. Toki olisi myös hauska samalla päästä näkemään niitä ikonisia paikkoja, joita näemme aina vain elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Hollywood kyltti ja Hollywood Walk of Fame.

PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA
Kuvat: 1, 2, 3
Australia
Australian haluaisin kokea ihan yleisellä tasolla. Minulla ei ole kuitenkaan mitään erityistä kohdetta mielessä. Koen, että Australialla on niin monia erilaisia kokemuksia tarjota, että tähän tulee syventyä hieman enemmän.

PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA
Kuvat: 1, 2, 3
Marbella, Espanja
Rakastan Espanjaa. Tähän mennessä olen saanut kokea joitakin Espanjan saaria ja mantereella olen ollut paljon Torreviejassa, mutta haluaisin kokea ja nähdä myös muita kohteita Espanjassa. Marbella on yksi sellainen eteläisemmän puolen kohde, johon haluaisin päästä tutustumaan.

PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA
Kuvat: 1, 2, 3
Barcelona, Espanja
Toinen kohde Espanjassa, jonka haluaisin kokea on Barcelona. Barcelonassa kiehtoo kaupungin ja rannan yhdistelmä. En ole ikinä ollut innostunut mistään historiallisista nähtävyyksistä, mutta Barcelonassa sijaitsee ehkä ainoa historiallinen maamerkki maailmassa, jonka haluaisin joku päivä nähdä livenä ja se on Sagrada Familia (kuvassa vasemmalla). Sagrada Familia on Antoni Gaudin suunnittelema upea kirkko, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 1882 eikä sitä koskaan ole saatu valmiiksi. Kirkkoa on rakennettu nyt jo toistasataa vuotta.

PAIKKOJA JOIHIN HALUAN MATKUSTAA
Kuvat: 1, 2, 3
Lontoo, Englanti
Suomalaiset puhuvat aina, että Lontooseen matkustaminen tuntuu kuin olisi Helsingissä. Kaupunki kuulemma tuntuu niin kotoisalta. Itse en ole koskaan Lontoossa käynyt ja se olisi kiva kokea joku päivä.

Mitkä ovat sellaisia paikkoja, joihin sinä haluaisit matkustaa? 

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus, sellainen minkä näkisin itsekin joskus julkaisevani <3 Los Angeles ja Barcelona ovat omiakin unelma kohteita joihin joskus haluaisin. Meillä oli tänä vuonna suunnitelmissa matkustaa keväällä Barcelonaan mutta se taitaa jäädä pelkäksi suunnitelmaksi, saa nähdä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä matkatoivepostaus! On niin ihana lukea mihin kaikkialle ihmiset haluavat matkustaa ja miksi. Barcelona voisikin olla todella kiva keväällä kun siellä on jo ihanan lämmin mutta ei vielä tukahduttavan kuuma. Toivottavasti reissusi toteutuu! =)

   Poista
 2. Ihanan oloisia kohteita kaikki! Noista Barcelona ja Lontoo on tsekattu (ja etenkin Barcelona oli <3) ja kesällä olisi tarkoitus suunnata ekaa kertaa Losiin!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! <3 Ehdottomasti kannatta tulla käymään täällä Lontoossa, itse rakastuin kaupunkiin jo ensimmäisenä päivänä kun täällä vierailin! Itse haluaisin tänä vuonna käydä mm. Pariisissa, San Fransiscossa, ja ehkä jopa Vietnamissa! x Lisäksi jokainen kohta sun listalla kyllä houkuttaa... Hahah x

  http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi on kyllä ihana kaupunki, itse olen käynyt siellä vain niin pikaisella reissulla, etten paljoa ehtinyt näkemään.. Sielläkin olisi ihana käydä uudestaan ihan ajan kanssa. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥