23. tammikuuta 2018

3x Kuinka yhdistellä ruutukuosi


Olen alkanut viimeaikoina tykkäämään ruutukuosista, erityisesti vaaleanharmaaseen yhdistettynä. Aloinkin siitä inspiroituneena kokoamaan vaatekollaaseja ruutukuosin ympärille. Miten näitä kollaaseja on aina vaan niin sika hauska tehdä. Näitä kun alkaa tekemään niin yhtäkkiä huomaa viettäneensä monta tuntia näiden parissa. Nimimerkillä tänään meni melkein kolme tuntia :D Okei okei, kyllä tein siinä välissä muutakin. Enivei, tässä olisi kolme ideaa siihen, kuinka yhdistellä ruutukuosi.

Kuinka yhdistellä ruutukuosi

Hempeät ja vaaleat värit ja meininki hyvin tyttömäinen.. Tämä yhdistelmä on niin minua aina persikan väristä karvaiseen takkiin ja valkoiseen paitaan. Tällä tavalla voisin kulkea harva se päivä.

Kuinka yhdistellä ruutukuosi

Tämä on myös sellainen yhdistelmä, jossa näkisin itseni erittäin usein. Rento mutta tyylikäs.. ja koska nyt on talvi niin kyllä tunkisin pipon päähän tuossakin asussa :D
Kuinka yhdistellä ruutukuosi

Ruutukuosisen hameen kanssa sopii todella hyvin perus musta poolopaita ja mustat asusteet. Päälle väljä ja vapaasti laskeutuva pitkä takki niin pärjää hieman lämpimämpänä talvipäivänäkin. Kunhan muistaa laittaa jonkinasteiset leggarit/sukkikset alle.

Mitä mieltä olet näistä yhdistelmistä? Mikä näistä vetoaa sinuun? Vai yhditselisitkö itse ruutukuosin jotenkin toisin? Kerro kommenteissa!

2 kommenttia:

  1. Niin ihania asuja! Olen itsekin ihan täysin ihastunut ruutukuosiin <3 Mulla on tällä hetkellä haaveena ostaa tuollainen hame ruutukuosilla, mutta nää asukuvat ovat kaikki kyllä sellaisia mitä voisin päälleni pukea!

    http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥