11. joulukuuta 2017

Parhaat jouluelokuvat

Rakastan jouluelokuvia ja erityisesti tämän listan elokuvat ovat muodostuneet minulle todella rakkaiksi. Nämä ovat sellaisia elokuvia, jotka olen nähnyt jo hurjan monta kertaa ja joita katson aina vaan uudestaan ja uudestaan. Haluaisin kuitenkin tänä jouluna katsoa jonkun sellaisen jouluelokuvan mitä en ole ennen nähnyt, tai mitä en ole nähnyt kuin kerran. Kerro siis kommenteissa, mikä on sinun lemppari jouluelokuva niin ehkä saan vähän uutta katsottavaa tänä jouluna. Tässä olisi minun mielestäni parhaat jouluelokuvat.

parhaat jouluelokuvat

It's a wonderful life
Tämän olen katsonut joka ikinen joulu jo nuoresta saakka. Äitini katsoi tätä aina joulunaikaan ja siinä samalla rakastuin itsekin tähän elokuvaan. Koska osaan tämän elokuvan jo aivan kokonaan ulkoa, en enää istahda sohvalle katsomaan tätä, vaan laitan tämän taustalle pyörimään kun esimerkiksi teen pipareita tai muita jouluisia juttuja. Mutta silti aina istahdan katsomaan elokuvan lopun ja itken lopulle. Tämä itseasiassa tulee yhä joka vuosi telkkarista joulunaikaan, joten nappaa ihmeessä ohjelmanumeroksi. ♥

Nightmare before Christmas
Painajainen ennen joulua on myös sellainen klassikkoelokuva, joka kaikkien tulisi nähdä joskus. Tämän haluaisin katsoa aina jo Halloweenin aikoihin, mutta jotenkin se aina vierähtää lähemmäs joulua. Tätä elokuvaa tulee vieläkin välillä katsottua ihan hartaudella ja toisinaan taas laitettua "taustahälinäksi". Joka vuosi se kuitenkin aina pyörii meidän talossa.

parhaat jouluelokuvat

Yksin kotona 1 & 2
Nämä on aivan parhaita nostalgisia leffoja! Tuon ykkösen ajattelin katsoa tänä jouluna. Siitä on nimittäin aivan liian kauan kun tämän on viimeksi nähnyt! Tuskin selittelyjä kaipaa :D

The Holiday
Ainoa ns "uusi" elokuva tällä listalla, vaikka tämäkin on jo aika vanha. Holiday on juuri sellainen elokuva että jos et ole vielä nähnyt niin nyt viimeistään on aika katsoa! Ihana hyvänmielen jouluelokuva ♥

Mitkä ovat sinun suosikki jouluelokuvia? Kerro kommenteissa!

6 kommenttia:

 1. Love Actually on myös aika ihana joululeffa <3

  -Kettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä en ollenkaan muista oonko nähnyt sitä :D Sen voisinkin katsoa tänä jouluna. Kiitos vinkistä! =)

   Poista
 2. Yksin kotona -leffat ja Holiday ovat kyllä aivan ihania elokuvia <3 Nuo kaksi ekaa elokuvaa oli mulle vieraampia, joten kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, toivottavasti pidät niistä =)

   Poista
 3. Nightmare before Christmas on ihan lemppari joululeffa, se pitää katsoa joka vuosi ennen joulua! :) Ja sitten tietenkin Joulupukki ja noitarumpu on osa jouluaaton perinteitä, noita elokuvia katsellessa viimeistään tulee joulufiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma olenko nähnyt koskaan Joulupukki ja noitarumpua, mutta minulla on sellainen mielikuva että olisin sen kirjan joskus nuorempana lukenut. Se voisi olla kiva myös elokuvana. Kiitos vinkistä =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥