30. joulukuuta 2017

Miksi 2017 oli paras vuosi

Parasta vuodessa 2017

Vuosi 2017 lähenee loppuaan ja on aika tarkastella kulunutta vuotta ja sen tuomia muutoksia ja elämyksiä. Vuosi 2017 oli minulle monilta osin muutosten ja unelmien toteuttamisen aikaa. Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna muutin elämäni suuntaa merkittävästi unelmiani kohti ja nyt kun katsoo vuotta kokonaisuudessaan, tuntuu ihan hurjalta miten monta elämänmuutosta yhteen vuoteen voikaan mahtua. Tänä vuonna..

Vietin 2 kuukautta Espanjassa
Olin haaveillut jo vuosia siitä, että pääsisin matkustamaan manner Espanjaan pidemmäksi aikaa. Tarkoittaen, että pidempään kuin 1-2 viikkoa. Sattumusten sarja alkoi, kun äitini muutti Espanjaan ja hänen luonaan Torreviejassa vietin yhden kuukauden alkuvuodesta ja myöhemmin syksyllä matkustimme Teemun kanssa yhdessä kuukaudeksi Espanjaan. Tuolloin tosin vuokrasimme meille asunnon. Kuukausi olisi ollut pariskunnalle turhan pitkä aika äidin nurkissa.

Parasta vuodessa 2017
Parasta vuodessa 2017

Valmistuin koulusta
Kesän alussa valmistuin markkinoinnin ja myynnin Tradenomiksi Haaga-Heliasta. Tämä oli minulle jo toinen korkeakoulututkinto ja pakko sanoa, että nyt riittää opiskelut vähäksi aikaa. Tykkään opiskella aina uutta, joten minulle saattaa todella helposti tulla aina palo alkaa opiskelemaan jotain uutta, mutta tästä lähin teen sen muutoin kuin tutkintojen kautta. Onneksi oma alani on sen verran nopeasti muuttuva ala, että uutta opiskeltavaa löytyy aina. Lisäksi haluaisin jatkaa Espanjan kielen opiskelua omatoimisesti.

Perustin oman yrityksen
Käytännössä siis perustin oman toiminimen, jonka kautta teen digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median hommia yrityksille. Aloittaminen tämän kanssa venähti loppuvuoteen kesän alussa tapahtuneen käden murtuman sekä kuukauden mittaisen Espanjan reissumme takia, mutta olen tässä loppuvuonna saanut hommia ihan mukavasti käyntiin. Tästä onkin toivottu, että kertoisin enemmän blogin puolella ja tulen varmasti jossakin kohtaa pyhittämään kokonaisen postauksen yritystoiminnalleni.

Parasta vuodessa 2017

Irtisanouduin töistä
Tarkoituksenani on saada yritystoiminnastani tapa elättää itseni, mutta ennen sitä tarvitsen tueksi osa-aikaisen palkkatyön. Hyvin pitkään olin töissä paikassa, jossa minun oli paha olla. Töihin meneminen ahdisti aina suunnattomasti ja välillä sai purra hammasta ettei ruvennut itkemään kesken työvuoron. Lisäksi työ aiheutti minulle fyysistä sairastelua ja sekoitti unirytmini.. tai lähinnä esti minua saamasta minkäänlaista unirytmiä. Loppukeväästä sitten viimein irtisanouduin tuosta työstä. Sen myötä olen saanut takaisin unirytmini, terveyteni (sekä henkisen, että fyysisen) ja olen saanut takaisin viikonloput ja pyhät, jonka vuoksi minulla on ollut nyt paljon enemmän aikaa parisuhteelleni sekä sosiaaliselle elämälle.

Aloitin uudessa työssä
Kuten sanoin niin jonkinlaisen tulonlähteen vielä toistaiseksi tarvitsen, joten niinpä aloitin kesällä uudessa työssä. Tästä työstä mainittakoon sen verran, että olen kuntosalilla töissä osa-aikaisesti, työpaikkani on lähellä kotiani (niin lähellä, että kävelen työmatkani!) ja minulla on nyt hyvä olla töissä. Nyt viihdyn työssäni, nukun hyvin ja saan pitää viikonloput ja pyhät vapaina palkkatyöstä. Tämä toimii. ♥

Tänä vuonna olen siis tavallaan luonut pohjan, jota lähden kunnolla rakentamaan vuonna 2018. Tästä on hyvä jatkaa. Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Sun vuoteen onkin näköjään mahtunut tosi paljon isoja asioita! Kuulostaa todellakin mahtavalta vuodelta, paljon tsemppiä myös tähän uuteen vuoteen :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, paljon tsemppiä myös sulle! ♥

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥