3. joulukuuta 2017

Joulukuun tehtävälistalla


Vuosi lähenee loppuaan ja sitä myötä tehtävälistani alkaa täyttymään yritys- ja blogijuttujen lisäksi myös joulujutuista sekä ensi vuoden suunnittelusta. Olen aina ollut innokas suunnittelija ja listojen tekijä ja siksi ajattelin tuoda hieman sitä myös tänne blogin puolelle. Keräsin tähän postaukseen pieniä palasia minun Joulukuun tehtävälistalta. Yritin tässä keskittyä enemmän kaikkiin ns. vapaa-ajan juttuihin, koska jos olisin alkanut kaikkea muuta listaamaan niin tästä olisi tullut romaani. :D

Joulukuun to do

Lähetä joulukortit: Nykyään en enää pahemmin lähettele joulukortteja, mutta muutamalle ihan läheisimmälle haluan vielä lähettää kortit.

Lyö lukkoon joulunajan suunnitelmat: Tähän asti ollaan tehty joitakin alustavia suunnitelmia. Ne pitäisi vielä varmistaa.

Katso jouluelokuvia: It's a wonderful life on ihan pakolla nähtävä (kuten aina jouluna), mutta myös muita kivoja nostalgisia joulunajan elokuvia haluan katsoa. Ajattelin, että voisin tehdä blogiin listausta mun suosikki jouluaiheisista elokuvista. Kiinnostaisiko tällainen? Tai ehkä videon muodossa mielummin?

Tee tortut ja piparit: Tulee muuten todella ihana joulufiilis kun tuoreiden torttujen ja pipareiden tuoksu täyttää kodin ♥

Käy ihastelemassa jouluvaloja: Joulukuussa on ihana lähteä pimeällä Teemun kanssa kävelylle meidän naapurustoon ihastelemaan ihmisten upeita jouluvaloja. Niin tunnelmallista.

Joulukuun to do

Tavaroiden karsiminen: Taas on sellainen fiilis että tavaraa on aivan liikaa ja kaapit ihan täynnä kaikkea turhaa. Haluan käydä läpi kaappien sisältöjä ja luopua kaikesta mille ei enää ole käyttöä.

Joululahjojen suunnittelu: Sovimme Teemun kanssa että tänä vuonna emme anna toisillemme tavaralahjoja vaan annamme toisillemme joululahjaksi yhteisiä elämyksiä. 

Tee alkuvuoden suunnitelmat: Mulla on niin paljon kaikkea kivaa mitä haluan tehdä blogiini ja yritykseeni liittyen. Aika ruveta suunnittelemaan tulevaa ja toteuttamaan suunnitelmia.

Lue kirjoja: Koko syksyn aikana en ole lukenut yhden ainoaa kirjaa. Lukulistaa olen kuitenkin kerännyt ja nyt Joulukuun aikana olisikin hyvä sauma käpertyä sohvalle lämpimän täkin alle lukemaan.

Fiilistele joululauluja: Rakastan joululauluja ja olen vuosien mittaan kerännyt ihanaa joululistaa Spotifyihin. Haluan joulukuussa fiilistellä tuota listaa ja paljon!

2 kommenttia:

  1. Joululaulujen fiilistely, piparit, joulutortut ja jouluelokuvat kuuluu munkin suunnitelmiin!<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥