18. joulukuuta 2017

In & Out - #11


Voi apua, voitteko uskoa että nyt on jo jouluviikko? ..joulu on tällä viikolla! Aika menee aivan hurjan nopeasti. Mutta onneksi se tarkoittaa myös sitä että kohtapuoliin alkaa päivät pitenemään ♥

Tänään olisi luvassa taas klassista In & Out -postausta eli jaan teidän kanssa taas minun tämän hetken suosikki ja inhokki trendejä. Haluan taas muistuttaa kaikkia siitä, että nämä ovat vain minun omia mielipiteitäni eikä niiden ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen tykkää mistä tykkää ja niin sen pitääkin mennä. Ja sitten niihin trendeihin!

IN
in out
Kuvat: 1, 2, 3
Nahkahousut: Rakastan nahkahousuja ja olen itseasiassa etsinyt sellaisia jo pitkään tuloksetta. Viimenään löysin Heidi Klumin mallistosta täydelliset nahkapökät ja rakkaus nahkahousuihin kasvoi kertaheitolla! Mukavat, siistit ja sopii käytännössä kaiken kanssa.

in out
Kuvat: 1, 2, 3
Veluuri oloasut: Minä kuulun niihin, jotka kotiin tullessaan aina ensimmäiseksi heittää farkut ynnä muut epämukavat vaatteet pois ja vaihtaa päälle jonkin mukavan oloasun. Tällä hetkellä jotenkin tykkään erityisesti veluuriasuista. Jotenkin ihanan pehmeä ja cozy keskellä talvea.

in out
Kuvat: 1, 2, 3
Paljetit: Olen pitänyt paljeteista jo kauan, mutta tässä kuussa se iski jotenkin erityisen vahvasti. Ehkä se johtuu pikkujoulukaudesta ja lähenevästä uudesta vuodesta. Etenkin nahkahousujen kanssa paljettitoppi on todella hyvännäköinen.

OUT
in out
Kuvat: 1, 2, 3
Biker hatut: Tästä villityksestä en ole missään kohtaan välittänyt ja ehkä juuri siksi minusta tuntuu että tämän aika on jo mennyt. Ehkä jos olisin itsekin innostunut tästä, olisin jaksanut katsoa tätä kauemmin. Ei vain ole minun tyyliäni ja ehkä tätä trendiä on kulutettu vähän liikaa tänä syksynä.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä kans paljetit ja nuo oloasut ovat ehdottomasti in! Elän veluuri oloasuissa, hahah :D x

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nahkahousut ja korkkarit toimii siihen myös jokin turkistakki mukaan hyvää uutta vuotta t.Jani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen yhdistelmä on itseasiassa mun luottoasu tällä hetkellä :D Hyvää uutta vuotta! =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥