31. joulukuuta 2017

Best Nine 2017 - Suosituimmat kuvat tarinoineen

Hyvää uutta vuotta kaikki! Tänään elellään vuoden viimeistä päivää ja mikäs sen parempi päivä kurkistaa vuoteeni Instagramissa. Best Nine 2017 -sivusto kertoo mitkä ovat olleet vuoden tykätyimmät kuvasi Instagramissa ja kerää ne sinulle valmiiksi kollaasiksi. Kävin sivustolla hakemassa tiedot omista kuvistani ja tässä ovat minun tykätyimmät Instagram kuvat vuodelta 2017 pienine taustoineen.

Best Nine 2017

1. Tämän kuvan otin kesällä lähtiessäni Tikkurila Festivaaleille. Nuo festarit ovat minulle ja Teemulle jokakesäinen perinne. Tästä kuvasta tulee mieleen ihanan kesäinen fiilis. Lisäksi tykkäsin tuosta asusta todella paljon.

2. Bravurian Mozzarella-Pesto-pasta on aivan taivaallisen hyvää. Tuo annos on tullut syötyä siellä jo kahdesti ja varmasti tulen syömään vielä tulevaisuudessakin.

3. Helmikuun Espanjan reissun meikkiostoksia. Tuolla reissulla tuli bongattua muutamia todella hyviä löytöjä, joita sitten tankkasin lisää syyskuun reissullamme.

4. Helmikuussa lähdin kuukaudeksi äitini luo Espanjaan. Tämä kuva on otettu silloin Torreviejan rannasta. Ei ollut siihen aikaan vuodesta pahemmin auringonpalvojia.

5. Tämä kuva puolestaan on meidän syyskuun Espanjan reissulta. Altailla makoilu on suosikki tapani rentoutua ja tuo kuva vie kyllä voimakkaasti takaisin siihen ihanaan rentouttavaan tilaan.

6. Tämä kuva on otettu Hoku ravintolassa Helsingissä, kun olimme ystäväni kanssa lounaalla. Oli muuten todella hyvä salaatti!

7. Ja taas ollaan Espanjassa! ..puolet näistä kuvista näyttää olevan Espanjan ressuilta :D Tässä taas makoillaan niin onnellisena allasalueella. Kuva on otettu syyskuun reissultamme.

8. Tähän kuvaan ei ole sen kummallisempaa tarinaa kuin että satunnainen selfie :D

9. Ja vielä kerran palaamme Espanjaan. Tämä kuva on otettu helmikuun reissultani. Tuo nahkahame ja jakku ovat tuolta reissulta ostettuja ja ovat olleet kovassa käytössä Suomessakin. Olin itseasiassa ajatellut, että voisin tänään laittaa päälle taas tuon valkoisen jakun.

Onnellista uutta vuotta kaikille! Viettäkää aivan super ihana uusi vuosi ja nähdään heti ensi vuonna! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥