27. joulukuuta 2017

2017 Kauneus suosikit + kuulumisia

2017 kauneus suosikit

Täällä on nyt joulun pyhät vietetty rentoutuen, herkutellen ja nauttien olosta ja nyt on aika pikkuhiljaa palata tekemään jotain hyödyllistä. Nämä muutamat päivät ilman minkäänlaisia töitä ovat tehneet hyvää, mutta jotenkin olo on ollut niin uupunut, että on ollut vaikea löytää motivaatiota ja energiaa alkavaa vuotta varten. Ehkä se johtuu vain tästä jatkuvasta pimeydestä tai ehkä minua ahdistaa ajatus siitä, ettei seuraavasta lomasta ole vielä tietoakaan. Toki myös joulunajan herkuttelu saattaa tehdä olon hieman tavallista apaattisemmaksi.

Olen nyt yrittänyt löytää motivaatiota ja energiaa suunnittelemalla alkuvuotta. Suunnitteleminen nimittäin saa minut aina paljon energisemmäksi ja motivoituneemmaksi. Olen suunnitellut muun muassa sisältöä blogiini (paljon kaikkea kivaa sisältöä, jota haluan päästä toteuttamaan), seuraavia projekteja yritykselleni sekä myös omia vapaa-ajan menoja. Siitä puheenollen, yksi Tukholman reissu on jo buukattu alkuvuoteen, mistä olen todella innoissani!

Mutta sitten tämän päivän aiheeseen. Tänään olisi luvassa vuoden 2017 kauneus suosikkeja videolla. Kuten olen jo aiemmin blogissani maininnut, teen paljon videoita YouTubeen, mutta en yleensä jaa niitä tänne blogin puolelle, koska en halua täyttää blogiani videoilla. Laitan videoita tällä tavalla satunnaisesti blogin puolelle ihan vain muistutukseksi. Kannattaa siis ehdottomasti käydä tilaamassa minun YouTube kanava täältä


Toivottavasti kaikilla on ollut aivan ihana Joulu! ♥

PS. Samalla voisin tässä muistutella, että minua voi seurata myös Instagramissa sekä SnapChatissä nimellä @katariinahelen.

1 kommentti:

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥