1. joulukuuta 2017

10x Päivän positiiviset


Näin pimeään aikaan varsinkin saatan usein huomata kuinka valitan kylmästä, pimeestä ja jatkuvasta sateesta. Siksi minusta on todella terapeuttista välillä opettaa mieltä keskittymään niihin elämän iloisiin, positiivisiin asioihin. Tässä mun elämän pieniä iloja tältä päivältä.

Päivän positiiviset
Joulukalenteri: Tänään saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista!

Perjantai: Tämä tuskin selittelyjä kaipaa? Nyt on viikonloppu!

Valkoinen joulukuusi: Tätä olen halunnut niin pitkään ja nyt minulla vihdoin on se ja se saa joka päivä hymyn huulilleni.

Kotipäivä: Rakastan tällaisia päiviä kun minun ei tarvitse lähteä mihinkään ns. "työpaikalle" vaan saan tehdä töitä kotona oloasu päällä, sohvalla täkin alle kääriytyneenä, kahvikuppi kädessä.

Päivän positiiviset

Talven ihmemaa: Ulkona on tänään taas satanut niin paljon lunta että maisema on taas sellainen kaunis talven ihmemaa.

Kakkukahvit iskän synttäreiden kunniaksi: Olemme tänään menossa mun veljen ja sen tyttöystävän luo juhlistamaan meiän iskän synttäreitä kakkukahvien merkeissä. Tiedossa siis ilta rakkaiden parissa ♥

Lämmin koti: Sain pitkän väännön jälkeen Teemun suostuteltua pistämään patterit reippaasti kuumemmalle ja nyt kotona on vihdoin lämmin ♥

Vuoden pimein päivä on kohta täällä!: Talvipäivän seisaus on alle 3 viikon päästä. Se on aivan ihanaa, sillä se tarkoittaa sitä että kolmen viikon päästä olemme taas matkalla valoisia päiviä kohti kun päivät alkavat taas pidentymään.

Päivän positiiviset
Blogmas / Vlogmas: Joulukuu on myös siitä ihanaa aikaa, että monet bloggaajat ja tubettajat pistävät käyntiin jotain spessua joulukuun ajaksi. Esimerkiksi juuri tämä että jouluun asti postaillaan blogiin tai julkaistaan videoita (etenkin vlogeja) joka ikinen päivä on todella kiva juttu ja todella hauska haaste. Itsekin haluaisin ottaa osaa tähän ja vaikka videoiden puolella tiedän, ettei aika tule riittämään, voisin ehkä vielä harkita haastaa itseni postailemaan blogin puolelle joka päivä jouluun asti.. Mitä olette mieltä, kannattaisiko minun kokeilla?

Tänään saa taas vähän laittautua: Tänään saa taas tehdä kivan meikin ja pukeutua astetta siistimpiin vaatteisiin. Kotona kun tosiaan olen aina oloasussa ja ilman meikkiä ja töihinkään en laita kuin minimaalisesti meikkiä ja vaatteiksi vain farkut ja villapaita niin välillä on kiva päästä vähän ulos ja laittautua enemmän.

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti postauksia blogin puolelle enemmänkin! <3 Tää oli muuten tosi kiva postaus ja vuodenaika tosiaan kaipaakin noiden positiivisuuksien pitämistä mielessä. :/ Onneks tosiaan kohta alkaa päivät piteneen!

  VastaaPoista
 2. Olipas ihanan hyväntuulinen postaus :) Ihanaa kun on perjantai! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Kivaa viikonloppua myös sinulle! =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥