16. marraskuuta 2017

Päivä minun kanssani


07:00 Herätyskelloni soi. Olen kuitenkin aivan unessa vielä (venähti hieman nukkumaanmeno eilen), joten sammutan hälytyksen, käännän kylkeä ja jatkan unia.

07:20 Havahdun taas puhelimeni hälytykseen. Tällä kertaa se muistuttaa minua ottamaan e-pillerin. Teen työtä käskettyä. En ole vielä kuitenkaan valmis nousemaan ylös, joten nappaan kännykän käteen ja tarkistan sähköpostit, Facebook ilmoitukset sekä Instagramin.

07:33 Nousen ylös, laitan aamutakin päälle ja aamutossut jalkaan ja siirryn aamupesulle.

07:51 Pakkaan itseni keittiön ruokapöydän ääreen läppärin ja kahvin kera. Normaalisti joisin murukahvia, mutta tänä aamuna Teemu oli vahingossa keittänyt itselleen liikaa kahvia, joten nyt mennään normaalin kahvin kanssa ainakin ensimmäinen kuppi. Avaan muistivihon ja kirjoitan pikaisesti ylös kaikki tarpeelliset kellonajat tähän mennessä tätä postausta varten.

Päivä minun kanssani

08:00 Siirryn työskentelemään läppärillä. Tarkistan heti ensimmäisenä yritykseni sähköpostin, blogini kommentit sekä YouTube kanavani kommentit sekä varmistan vielä päivän aikatauluni. Tänään on luvassa haasteinen päivä. Olen ollut kuumeessa viimeiset pari päivää ja vaikka kuume onkin jo laskenut, minun tulisi silti ottaa vielä tämä päivä iisisti. Minulla on kuitenkin sovittuna tälle päivälle kaksi asiakastapaamista, joten nyt on vain selvittävä. (Minulla on siis digitaalisen markkinoinnin palveluita tarjoava yritys.) Lisäksi minun pitäisi kuvata video YouTube kanavalleni. Tällä hetkellä olo on vielä ihan ok, mutta saa nähdä miten käy kun olen pystyssä ja menossa koko päivän.

08:15 Valmistaudun asiakastapaamisiin ja tutustun heidän toimintaansa.

09:45 Rupean laittautumaan ja kuvaan samalla videon YouTube kanavaani varten. Siinä ohessa juon toisen kupin kahvia (murukahvia tällä kertaa) ja otan kuvia tätä postausta varten. Sen jälkeen syön aamupalan ja tarkistan vielä kartasta missä ensimmäinen tapaamiseni on.

11:05 Laitan kamat kasaan ja lähden kävelemään bussipysäkille.

12:00 Päivän ensimmäinen asiakastapaaminen alkaa.

13:12 Asiakastapaaminen on nyt pulkassa ja lähden suunnistamaan keskustaa kohti, jossa seuraava tapaamiseni pidetään. Sitä ennen on kuitenkin aika paljon aikaa tapettavana, joten päätän käydä lounaalla tässä välissä.

Päivä minun kanssani

14:04 Istahdan Forumin Espresso Houseen kahvin ja kana-mozzarella leivän kera. Syön lounaani ja sen jälkeen juttelen Teemun kanssa puhelimessa. Seuraavaksi avaan läppärin ja rupean kirjoittamaan tätä postausta muistiinpanojeni pohjalta.

15:00 Tajuan, että unohdin ottaa muistikortinlukijan mukaan. Olin ajatellut hyödyntää tämän ajan editoimalla videoa, mutta en nyt saa tiedostoja mitenkään siirrettyä koneelle. Päätän siis laittaa itselleni Dropboxin kuntoon (tulen käyttämään sitä erään asiakkaani kanssa). Hetken jälkeen tajuan kuitenkin, että täällä Espresso Housessa ei tahdo yhteydet pelata. Huoh, senkin pitää siis odottaa kotiin asti. Päädyn tekemään pieniä sekalaisia sälähommia liittyen blogiini ja yritykseeni. Muistan esimerkiksi, että minun on pitänyt päivittää YouTube videoideni loppuruutu. Sen voin tehdä nyt.

16:15 Valmistaudun reilun tunnin päästä alkavaan asiakastapaamiseen. Päänsärky on alkanut voimistumaan, ei kuitenkaan niin paljon, että haluaisin ottaa särkylääkkeen. Kirjoitan ylös vielä viimeisimmät päivitykset tähän postaukseen.

Päivä minun kanssani

16:41 Juuri kun alan valmistautumaan lähtöön, saan puhelun asiakkaalta, joka minun on tarkoitus tavata. He joutuvat siirtämään tapaamista 1,5 tunnilla eteenpäin eli tapaaminen alkaakin vasta kello 19. Pohdimme hetken kannattaako siirtää tapaaminen kokonaan toiseen päivään, mutta tulemme siihen tulokseen, että hoidetaan asia kuitenkin vielä tänään. Harmi, tämän kun olisin tiennyt aiemmin, olisi ollut paljon kannattavampaa mennä käymään kotona välissä. Noh, ei voi mitään, ei auta muu kuin odotella lisää. Teemu soittaa minulle ja juttelemme hetken puhelimessa.

17:05 Nyt on kyllä pakko vähän liikkua. Haluaisin kyllä jotain smoothieta tässä vielä hörppiä, mutta oikeastaan voisin siirtyä hieman lähemmäs seuraavaa tapaamispaikkaa. Pakkaan tavarani kasaan, käyn vessassa ja lähden toiseen Espresso Houseen juomaan smoothien. Saan hieman jaloteltua ja vähän raitista ilmaa. Mielikin virkenee kummasti!

17:25 Istahdan Forumin toiseen Espresso Houseen (siihen pienempään johon pääsee sisälle suoraan kadulta) veden ja hedelmäsmoothien kera. Otan muutamat kuvat taas tätä blogipostausta varten, vastailen viesteihin ja päivitän viimeisimmät tapahtumat tähän tekstiin. Päivitän Instagramiin uuden kuvan ja rupean suunnittelemaan asioita blogiini ja yritykseeni liittyen.

18:30 Alan pikkuhiljaa pakkaamaan kamojani kasaan ja rupean siirtymään Pauligin Kulmaan, jossa seuraava tapaamiseni pidetään. Lähden ajoissa, koska haluan ehtiä ottamaan matkalla vielä kuvia Stockan edestä. Nuo jouluvalot ovat niin ihania!

Päivä minun kanssani

19:00 Asiakastapaaminen Kulmassa alkaa vihdoin. En halua enää tässä kohtaa päivää juoda enempää kofeiinia, joten päädyn ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilemaan Chai Lattea. Ystäväni on tätä minulle joskus kesällä suositellut, mutta nyt vasta tuli kokeiltua ja voi että mitä olen missanut! Tämähän on aivan taivaallista!

20:20 Tapaaminen on nyt pulkassa ja lähden kävelemään kohti rautatientoria.

20:36 Nousen bussiin, avaan läppärin ja päivittelen taas tekstiä tähän postaukseen.

21:20 Astun kotiovesta sisään ja heti ensimmäiseksi vaihdan yöpuvun päälle. Huh, tämä on ollut pitkä päivä! Kun olen saanut mukavemmat vaatteet päälle, jaan kuulumiset Teemun kanssa, hoidan dropbox asennuksen loppuun, käyn pesemässä meikit kasvoilta ja teen tuorepuuron valmiiksi huomista varten. Olen alkamassa lämmittää kaalilaatikkoa, kun tajuan ettei minulla ole minkään sortin ruokahalua tällä hetkellä, joten laitan kaalilaatikon takaisin jääkaappiin.

22:20 Istahdan Teemun kanssa sohvalle katsomaan yhden jakson The Big Bang Theorya. Tajuan, että olen juonut koko päivänä vain yhden lasin vettä (ja 3 kuppia kahvia + Chai Latte), joten tankkaan nestettä oikein kunnolla. Kylläpä onkin jano! Jakson jälkeen valmistaudumme nukkumaanmenoon.

22:50 Kömmin uupuneena sänkyyn, pistän pään tyynyyn ja vaivun unten maille.

6 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus! :) mielenkiintonen toi sun yritys, olis kiva kuulla siitä joskus lisää
  -e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enpä ole tainnut tosiaan pahemmin puhua mun yrityksestä täällä blogin puolella. Mitä nyt aina sivumennen maininnut. Ehkä voisin siitä jossakin kohtaa kertoa vähän enemmän. =)

   Poista
 2. Vaikuttaapas tehokkaalta ja ennen kaikkea monipuoliselta päivältä! :) Muakin kiinnostaisi kuulla lisää sun yrityksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä kirjoittaa siitä oman postauksensa. Pistetään toteutukseen =)

   Poista
 3. Kiva postaus ja paljon juttuja sait tehtyä yhdessä päivässä! Minuakin kiinnostaisi tosi paljon lukea lisää yrityksestäsi, joten jään innolla odottelemaan postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia, enpä ollut aiemmin tajunnut, että tuo yrityspuoli kiinnostaisi täällä blogin puolella, mutta ilman muuta voin tehdä oman blogipostauksensa aiheesta. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥