19. marraskuuta 2017

Kimallusta loppuvuoden juhliin


Pikkujoulut ja uusi vuosi ovat siitä ihania juhlia, että niissä saa pukeutua vaikka päästä varpaisiin kimallukseen. Jotenkin tuntuu, että muina juhlina ei samalla tavalla voi innostua paljeteista ja glitteristä. Rakastan erityisesti kimaltavia yläosia ja ne ovatkin pääroolissa tämän päivän asukollaaseissa. Tässä siis inspiraatiota pikkujoulujen ja miksei vaikka uuden vuoden kimaltaviin asuihin.


Asuinspiraatiota

Okei, aloitetaan heti sillä mun bravuurilla eli hempeillä väreillä ja tyttömäisellä fiiliksellä. Viininpunainen antaa tähän mukavasti väriä ja sellaista omanlaista joulunajan tunnelmaa.

Asuinspiraatiota

Seuraavaksi sellainen asu, jonka todennäköisimmin näkisin itseni päällä. Kimalteleva siniseen taittava toppi ja mustat siistit housut. Päälle hopeisia koruja, korot jalkaan, pikkulaukku olalle ja menoksi.

Asuinspiraatiota

Viimeisenä vielä vähän tanssittavampi asu, joskin ehkä nahkahousut eivät ole käytännöllisimmästä päästä tanssiessa. Rakastan kuitenkin tuollaisen hopeisen topin ja nahkahousujen yhdistelmää. Väriä voi asuun tuoda sitten vaikka punaisilla huulilla ja kynsillä.

Mitä mieltä sinä olet näistä asuista? Pidätkö kimaltavista asuista tähän aikaan vuodesta?

4 kommenttia:

 1. Oijoijoi miten ihania nuo kaikki!<3 Voisin pukea minkä vain itsekin mutta ehkä keskimmäinen olisi kuitenkin se mun isoin suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Toi keskimmäinen sopii kyllä lähes kaikkeen =)

   Poista
 2. Aivan ihania asukokonaisuuksia kaikki! Toi ensimmäinen on kyllä entinen mun mieleen. Parisen vuotta sitten itse en olisi pitänyt mistään näistä, sillä jostain syystä olin kimaltavia sekä glitterisiä asioita vastaan. En edes itsekään muista miksi xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on aina hauskaa huomata kuinka oma tyyli muuttuu ajan myötä :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥