9. marraskuuta 2017

In & Out - #10


Huomenna alkaa viikonloppu jipii! Mutta sitä ennen haluan vielä jakaa teille minun suosikki ja inhokki trendejä tällä hetkellä. Huiii tämähän on jo kymmenes osa In & Out sarjassani! Kylläpä näitä on tullut tehtyä paljon! Näitä on kuitenkin niin kiva tehdä ja tekin näytätte tykkäävän näistä, joten miksipä näitä lopettamaan. Muistuttelen taas että nämä ovat vain minun henkilökohtaisia mielipiteitä eikä niiden ole tarkoitus loukata ketään. Jokaisella on oma maku ja jokainen tekee asiat oman makunsa mukaan ja niin sen pitääkin mennä. On vain hauska nähdä kuinka ihmiset näkevät asiat eri silmin.

IN

In & Out
Kuvat: 1, 2, 3
Leoparditakki: Minun rakkauteni leopardikuosiin ei taida kuolla ikinä, mutta tähän aikaan vuodesta se aina ponnahtaa pintaan entistä kovemmin leoparditakkini vuoksi. Ostin pari vuotta takaperin paksuhkon leoparditakin ja se päällä tulee vedeltyä aina loppusyksystä ja alkukeväästä. Rakkaus.

In & Out
Kuvat: 1, 2, 3
Ylipolvensaappaat: Ikuisena vilukissana haluaisin ostaa ylipolvensaappaat, joiden avulla saisin lisättyä hameiden käyttömahdollisuuksia sekä lämmitettyä jalkoja silloin kun farkuissakin meinaa palella. Plus että nämä näyttää tosi kivoilta. Ostoslistalle!

In & Out
Kuvat: 1, 2, 3, 4
Sisustusvalot: Suosikkiasiani siinä kun talven synkkyys iskee on sisustusvalot. Meidän olkkarin ikkunoista löytyykin jo tuon oikean yläkulman kaltaiset tähtiverhot. Lisäksi meillä on olkkarissa sisustusvalopalloja seinällä kiertäen hyllyä. Rakastan näitä ihania tunnelmavaloja ♥

OUT

In & Out
Kuvat: 1, 2, 3
Korsetti tai toppi paidan päällä: Tästä en ole ikinä tykännyt. Muistan kun nämä tuli pintaan ja olin sillai "miksi, toihan on aivan kamalan näköstä" ja eipä tuo mielipiteeni tähän trendiin ole sen jälkeen muuttunut. Kamalalta näyttää vieläkin.

Mitä mieltä sinä olet näistä trendeistä?

4 kommenttia:

  1. Leotakit on ihan parhaita!!

    VastaaPoista
  2. Muhunkaan ei iske toi korsetti paidan päällä juttu! Ja apuaa miten ihana toi ensimmäinen kuva tossa sisustusvaloissa, nyt mäkin haluan verhoihin samanlaiset valot<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥