22. marraskuuta 2017

3x Tämän hetken tunnustuksia

Olen tehnyt aiemmin blogiini sellaisia "random faktoja minusta" -tyylisiä postauksia, joissa kerron hieman itsestäni. Tällä kertaa kerron itsestäni hieman eri tavalla. Päätin nimittäin ottaa vastaan Emmyn tekemän "3x" -haasteen! Eli tässä olisi arkisia faktoja minusta. 

3x tunnustuksia

3x Paha tapa: Kynsinauhojen repiminen. Sunnuntaimätöt (on ok herkutella kerran viikossa, mutta noi mun jäätävät sunnuntaimätöt vetää kyllä herkuttelun aika överiks). Kärsimättömyys (kaikki pitää saada nyt ja heti!).

3x Outo tapa: Juon kaikkea pillillä jos mulla on huulipunaa tai olen liikenteessä (myös olutta!). Kun innostun jostain biisistä (Échame la Culpa!!!) kuuntelen sen aina miljoona kertaa putkeen. Haen joka ikinen sunnuntai aamupalaksi Lidlistä tuoretta leipää ja croissantteja.

3x tunnustuksia

3x Parasta peilikuvassa: Pituus (163cm = saan käyttää jäätävän korkeita korkkareita ja silti Teemu on mua pidempi). Kädet (mä oon jotenkin välttynyt meidän suvun nakkisormilta ja olen niin onnellinen siitä). Se sellainen yleinen sopusuhtaisuus mun kropassa.

3x Paras paikka missä käynyt: Espanja, Kreikka ja Pariisi.

3x Paikka, jonne haluan: Barcelona, Marbella ja Madrid. ...okei okei hyvä on, jos mietitään hetki Espanjan ulkopuolelta niin Los Angeles, Lontoo ja Australia.

3x tunnustuksia

3x Häpeän hetkiä: Aina kun multa kysytään jotain ja saan kysyä "anteeks mitä" joku 4 kertaa, koska en vain kertakaikkiaan saa ihmisten puheista selvää. Aina kun on mennyt filmi poikki alkoholin takia. Aina kun menkkaränkkänä suutun ihan totaalisesti jollekin jostain todella pienestä asiasta enkä hetken päästä enää edes muista miksi olin suuttunut.

3x Eniten ärsyttää: Kylmyys, pimeys ja loska. Olen varmaan "muutaman" kerran maininnut etten pidä talvesta :D

3x tunnustuksia

3x Parhainta maailmassa: Jos mietitään muutakin kuin perinteistä perhe, ystävät ja teemu komboa niin kesä, palmut ja Piña Colada.

3x Lempi tavara: Mun kaikki Sims pelit (ja niitä on sitten paaaaaljon), Hello Kitty pehmolelu (ostin sen mun ja teemun ekana vuosipäivänä silloin aikanaan) ja pääpyyhe (en oikeasti tiedä mitä pitkähiuksiset ihmiset tekevät ilman tätä).

3x Lempi vaate: Korkkarit, kesävaatteet ja oloasut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥