26. lokakuuta 2017

Talven tunnelmaa - Parasta talvessa


Parasta talvessa
Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Tänä aamuna heräsin tokkuraisena ja avasin pimennysverhot, jotta valo pääsisi sisään ja herättäisi minut. Verhon takaa paljastuikin totaalinen talven ihmemaa! Ja koska kuitenkin olen 100% kesäihminen niin talvi ei kyllä ihan ole minun juttuni. En voi sietää sitä kylmyyttä, pimeyttä ja sadetta joka kestää puolet vuodesta. Talvessa on kuitenkin paljon asioita, joista tykkään - anteeksi, joita rakastan - ja siksi haluankin pistää ne talven negatiiviset puolet pois mielestä ja täyttää mielen niillä talven ihanilla asioilla. Rupesin siksi tekemään tätä tunnelmataulua talvesta ja pakko sanoa, että nyt olen jo niin talven fiiliksissä että taisin muuttaa itseni juuri talvi-ihmiseksi!

Minusta parasta talvessa on kaikki villavaatteet ja täkit joiden alle hautautua. Kuumat juotavat kuten glögit ja jouluteet. Jouluvalot sekä kodin sisällä että ulkona. Rakastan käydä talvella pimeällä kävelemässä ulkona ja ihastelemassa valkoista talven ihmemaata. Puita, jotka ovat täynnä lunta ja ihmisten koteja, joiden pihat ovat täynnä jouluvaloja. Joulu itsessään on taianomaista aikaa. Joulukuusen voisin pystyttää jo nyt ja tortut ja piparitkin haluaisin uuniin jo samantien samalla kuunnellen joululauluja. Sitten kynttilät ja tunnelmavalot päälle ja täkin alle viettämään elokuvailtaa - ohjelmassa tietenkin jouluisia tai muuten vain talvisia elokuvia. Ovea koristamaan vielä ihanan talvinen joulukranssi. Jonain vapaapäivänä kullan kanssa luistelemaan jäälle ja mukaan kuumaa juotavaa termarissa. Sitten vielä jos vähän leikityttää niin ei muuta kuin tekemään lumiukkoja ja lumienkeleitä.

Vaikka en voi sietää kylmää ja pimeää, on talvessakin paljon ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen postaus ♥ Mun pitäis varmaan kans tehdä joku tollanen tunnelmataulu talvesta. Olisin vaan halunnu et syksy jatkuu :D Tunnelmataulu vois auttaa pahimpaan hätään. On talvessaki paljon kivaa.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä talven ihania asioita on kyllä todella paljon! Sen huomaa kun rupeaa niitä luettelemaan tällä tavalla. Tällaiset tunnelmataulut on mulle aina paras tapa inspiroitua ja innostua jostakin asiasta ja pääsetä sellaseen "moodiin". =)

   Poista
 2. Aaaa mikä ihana talvifiilis mulle tulikaan tästä postauksesta!<3 Suomesta mä ikävöin eniten just pakkasta ja lunta, ja sitä oikeaa talvea kun ei tänne sellaista samanlaista tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällähän sitä kunnon talvea riittää! :D Itsekin tykkään kyllä siitä kun on kunnon talvi. Se vain saisi olla ehkä hieman lyhyempi :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥