16. lokakuuta 2017

Sisustushaaveita tällä hetkellä


Lähtökohtaisesti rakastan muuttaa kotini sisustusta tai kokonaan asuntoa aika tiuhaan tahtiin. Suurimmilta osin tämä on tapahtunut muuttona uuteen asuntoon (nimimerkillä "nyt on menossa minun 11. osoitteeni), mutta silloin kun olen asunut pidemmän aikaa samassa asunnossa, olen halunnut pistää sisustusta uusiksi aina vähän väliä.

Nyt olemme asuneet Teemun kanssa tässä samassa asunnossa yli neljä vuotta - mikä on itsessään jo melkein ennätys minulle yhdessä asunnossa - mutta asuntomme sisustus on vieläkin lähes kokonaisuudessaan sama kuin silloin muuttaessamme neljä vuotta sitten. Jotenkin kiire on vain pitänyt ajatukset ihan muualla. Voitte siis kuvitella kuinka paljon alan jo kaipaamaan muutosta! Muuttamassa tässä ei kuitenkaan ihan heti olla (vaikkakin meillä on Teemun kanssa jo ollut puhetta asiasta), joten olenkin ruvennut hieman haaveilemaan asuntomme piristämisestä sisustuksen kautta.
Sisustushaaveita

Päivänvalo ei tahdo kovin hyvin päästä asuntoomme, joten kotimme on yleisesti aika hämärä. Se on jo pitkään hieman vaivannut minua, joten haluaisin lisätä paljon valkoista kotiimme tuomaan lisää valoa. Haluaisin olohuoneeseemme maton, valkoisen sellaisen (oih, kuinka pitkään olen jo kuolannut jakardikuvioista mattoa). Se kuitenkin tarkoittaisi myös sohvapöydän vaihtamista, sillä tällä hetkellä meillä on sohvapöytänä iso arkku. Sen alle ei oikein voi laittaa mattoa, koska siivoaminen sen alta olisi mahdotonta sen painon vuoksi. Maton lisääminen olohuoneeseemme tarkoittaisi siis myös uutta sohvapöytää.

Viime vuosien saatossa olen rakastunut marmorikuosiin sekä kuparin/ruusukullan väriin, joten täydellinen sohvapöytä tietenkin yhdistäisi nuo molemmat, esimerkiksi yllä olevien pöytien tavalla. Lisäksi kaipailen kynttilänjalkoja, kukkavaaseja (miksei minulta löydy yhtään sopivan kokoista simppelin kaunista kukkavaasia?), koristetyynyjä (näitä kun ei ikinä voi olla tarpeeksi), lamppua makuuhuoneeseen yöpöydälle sekä neliön mallisia ruokalautasia (ihan random juttu, tiedän, mutta jotenkin se perus pyöreä lautanen vain kyllästyttää).

Ps. Blogissani on käynnissä I Love Me -messulippujen arvonta, käy osallistumassa arvontaan täällä, aikaa on huomiseen 17.10. asti. Arvonta on päättynyt.

4 kommenttia:

  1. Apua ihan mielettömän ihanat noi sohvapöydät!! Muhun iskee niissä kyllä kaikki, marmoripinta ja tuo ruusukulta, noi on ihan täydellisiä molemmat<3

    Elli

    VastaaPoista
  2. Itse oon ihastunut marmorin ja kullan yhdistelmään ja juurikin sellaisen sohvapöydän mahdollisesti asuntooni haluaisin kun sinne muutan :) Itse asun yhä kotona ja vuokraan omaa asuntoani, mutta odotan jo kauheesti että pääsee sitä sisustamaan sitten kun on aika sinne muuttaa!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥