2. lokakuuta 2017

Paluu Espanjasta Suomeen - Kuulumisia


Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös meidän ihanan pitkä Espanjan reissumme. Kuukausi hurahti todella nopeasti, mutta ai että se teki hyvää. Saatiin oikein olan takaa rentoutua, nauttia kunnon helteistä ja olla vapaita. Pakko sanoa, että vaikka rakastan Espanjaa ja sen ilmastoa, kyllä kuukauden jälkeen jo alkaa kaivata omia tavaroita, omaa sänkyä ja sitä tunnetta että olet OMASSA kodissa. Kotiin palaaminen ei siksi tuntunut yhtään ikävältä vaikka kyllä sitä lämpöä jää ikävä. Saavuimme tosiaan Suomeen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja koska ei maltettu heti mennä nukkumaan, tilasimme pizzat ja aloitimme tavaroiden purkamisen.

Espanjassa on tänä kesänä kuulemma ollut todella paljon sellaisia pieniä mäkäräisiä, jotka aiheuttavat ärtsyjä puremajälkiä, jotka herkimmillä menee vesikelloiksi. Teemulta löytyi monta tällaista perus puremajälkeä, mutta arvaatte varmasti miten mun yli super herkkä iho reagoi niihin.. jep, mulla on jalat (nilkoista alaspäin) täynnä vesikelloja (noin 14 kpl per jalka). Vaikka olimme aika varmoja mistä nuo olivat tulleet, halusimme kuitenkin ihan varmuuden vuoksi varmistaa, ettemme tuoneet matkalta kotiin mitään elävää ja pistimme siksi heti yöllä kaikki tekstiilit joko pakastimeen tai saunaan. Saapahan mielenrauhan, ettemme ole tuoneet mitään lutikoita kotiin.

Espanjasta Suomeen

Heräilimme sitten sunnuntaina vasta puoliltapäivin ja loppupäivä menikin tavaroita purkaessa,  posteja availlessa, pyykkiä pesten ja laittaessa kotia asumiskuntoon. Oli hieman hyytävä tunne tulla helteestä syksyiseen Suomeen ja kotiin, jossa ei ollut patterit päällä. Äkkiä ne päälle! Jääkaapista ei löytynyt muuta kuin ykkösolut ja sinappipullo, joten kaupassakin oli pakko käydä ostamassa jotain syötävää. Illan ohjelmassa mulla olikin sitten vesikellojen puhkomista, tyhjentämistä ja hoitamista. Ihanaa, eikö.

Tämän päivän eli maanantain olimme Teemun kanssa kummatkin ottaneet vapaaksi töistä ja onneksi otettiinkin, koska kuukauden jälkeen on jotenki kaikki asiat niin sekaisin ja tehtävälista paisunut niin överisuureksi, että tarvitsen yhden päivän pistää hommat järjestykseen ja suunnitella tulevaa viikkoa, kuukautta ja loppuvuotta. Pyykkiprojektikin on vielä vaiheessa kun ei kaikki mahdu mitenkään kerrallaan kuivumaan niin pitää pestä niitä vähän ripotellen.

Tänään kävimme sitten kunnolla ruokakaupassa ja pääsen vihdoin taas syömään suht terveellisesti. Espanjassa kun tuli syötyä paljon toasteja, pizzoja ym "roskaruokia". Ai että oli taas ikävä kaurapuuroaamiaista.

Nyt voisinkin ruveta tekemään vähän "meal prepiä" eli ajattelin tehdä ison kaalilaatikon, mistä saan koko viikon ruoat sekä tuorepuuron valmiiksi jääkaappiin huomiseksi joko välipalaksi tai evääksi töihin. 

On oikeastaan ihan mukava palata arkeen taas. Täällä kun meitä odotteli niin kaunis ruskakin. Nähdään taas pian! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥