5. syyskuuta 2017

Terveisiä Espanjasta!


Torrevieja Espanja

Täällä sitä nyt ollaan, Torreviejassa Espanjassa. Asustelemme La Matan kupeessa, joka on muutaman kilometrin päässä Torreviejan keskustasta. Eli asustelemme hieman rauhallisemmalla alueella, mutta keskustaan pääsee silti näppärästi. Emme asusta täällä siis hotellissa, vaan vuokrasimme bungalowin täältä kuukaudeksi, eli pääsemme elämään ihan normaalia arkea täällä.

Ensimmäisen iltamme tulopäivänämme vietimme kotiutuessa ja kävimme illan hämärtyessä rannassa syömässä, joka on noin 300 metrin päässä bungalowistamme. Ensimmäisenä kokonaisena päivänä eli eilen kävelimme sitten Torreviejan keskustaan asti ja treffasimme äitini, joka asuu täällä pysyvästi.

Ruoan puolesta minusta on aina ihana matkustaa välimeren maihin, sillä tiedän että tulen saamaan paaaaljon kampelaa, suosikkikalaani. Tässä alla heti ensimmäisen iltamme ateria - kampelaa, mitäs muutakaan. 

Torrevieja Espanja
Torrevieja Espanja
Torrevieja Espanja
Rakastan tätä lämpöä (tällä hetkellä noin 30 asteen tietämillä), näitä näkymiä ja tätä rentoa elämäntyyliä, mikä Espanjassa vallitsee. Rakastan myös tätä kaupunkia - kaupunkielämä ja rantaloma samassa kompaktissa paketissa.

Tällaista meille kuuluu tähän mennessä. Söimme tässä juuri aamiaisen ja ajattelimme nyt siirtyä rentoutumaan altaan puolelle. Oikein ihanaa viikkoa kaikille!

Ps. Muistutan vielä, että kuvailen täältä vlogeja eli jos kiinnostaa nähdä elämäämme Espanjassa niin kannattaa käydä tilaamassa minun YouTube kanava täältä. Vlogeja en jaa erikseen tänne blogin puolelle, sillä muutoin blogin sisältö olisi suurimmaksi osaksi videoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥