24. syyskuuta 2017

Syysfiilistelyä - Mood board


Syksy mood board
Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Syksy alkaa minulla tänä vuonna hieman myöhässä matkustelujen vuoksi. Koko syyskuun ajan saamme nauttia Espanjan paahtavasta helteestä, merestä, palmuista ja altaalla loikoilusta, mutta lokakuun alussa odottaa paluu Suomeen ja syksy voi viimein alkaa. Viikon päästä tähän aikaan olemme jo syksyisessä Suomessa ja halusin siksi alkaa valmistelemaan mieltäni jo ajoissa syysfiilikseen.

Minulle syksyn parhaita puolia ovat värikkäät lehdet, tuoksukynttilät, tunnelmavalaistus, villavaatteet, glögi, rentous ja sellainen "cozy" fiilis sekä pukeutumisessa että kodin sisustuksessa. Näitä samoja asioita yhdistelin tähän kollaasiin ja mielestäni sain aikaan juuri sen kokonaisfiiliksen, johon haluan päästä viikon päästä.

Mutta nyt vielä ulos nauttimaan viimeisestä helleviikosta. Tänään olisi luvassa puistokävelyä ja altaalla loikoilua. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! ♥

2 kommenttia:

 1. Sä saat selvästi napattua syksystä parhaat puolet ;) Alun saat vielä nauttia siellä Espanjan lämmössä (Suomen kesä kun oli mitä oli), mutta pääset vielä nauttimaan myös ihanasta Suomen syksystä! Ihan huikeeta! Ja ihana tää kollaasi, tuli kunnon syksyfiilis :)

  http://fasciner.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! Olen todella kiitollinen että saan nauttia tästä helteestä täällä Espanjassa, mutta myös kiitollinen että saan tulla Suomeen fiilistelemään syksyä. Todellakin saan ne parhaat puolet. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥