1. syyskuuta 2017

Syksyn bucket list


Kesä alkaa olla pikkuhiljaa ohi ja alkaa olla aika siirtää katse syksyyn. Tai no minuahan tämä ei koske, sillä ylihuomenna pakkaan laukut ja lähden kuukaudeksi Espanjan lämpöön rentoutumaan muahhah. Mutta koska syksy kuitenkin nyt virallisesti starttaa, viettää sitä missä päin maailmaa tahansa, niin halusin istahtaa hetkeksi alas ja miettiä mitä kaikkea kivaa haluaisin tämän syksyn aikana tehdä.

Syksyn bucket list

Rentoudu rannalla & altaalla. Okei tämä ei ole ehkä se perinteisin asia syksyn listalla, mutta tosiaan itse kun olen Espanjan paahtavan auringon alla niin tämä on minun alkusyksyn tehtävälistalla.

Katso Pretty Little Liars läpi. En ole nähnyt vielä viimeisen kauden toista puolikasta niin voisin samalla katsoa koko sarjan uudestaan läpi niin onpahan tarina tuoreessa muistissa kun siirryn uusiin jaksoihin.

Käy I Love Me -messuilla. Niin monta vuotta olen töiden takia joutunut tämän missaamaan, että nyt kun työt eivät ole enää tiellä niin pääsen tänne vihdoinkin.

Istu terassilla kauniina syysiltana. Tämä on todella tunnelmallista, kun meidän terassilla on terassivalot ja sisäterassin katosta löytyy tähtitaivas. Istumme usein Teemun kanssa syksyisin terassilla nauttien pimenevästä illasta. Rentouttavaa.

Syksyn bucket list

Nauti pimeistä illoista sohvalla täkin alla, villasukat jalassa ja glögiä juoden. Ihanaa, glögit tulevatkin kauppoihin melkein heti kun tullaan Espanjasta. Kaapistani kyllä löytyy muutama pullo vielä siltä varalta, että ne eivät ole ihan vielä kauppoihin ehtineet.

Polta tuoksukynttilöitä. Oih, mä niin rakastan tuoksukynttilöitä ♥

Lue kirjoja. Lukulistani kasvaa jatkuvasti enkä ole jotenkin ollut kesällä lukufiiliksellä. Syksyllä on kivempi lukea kirjoja juuri siellä sohvalla täkin alla, villasukat jalassa ja glögiä juoden.

Palauta jooga takaisin arkeen. Joogasin ennen todella paljon, mutta nyt viime vuosina olen ikään kuin unohtanut sen. Niska-hartia seutu kyllä jatkuvasti huomauttelee joogan poissaolosta. Kun teen näinkin paljon koneella hommia, niin jooga pitäisi todella tehokkaasti niskajumit loitolla.

Syksyn bucket list

Vietä poreilu- & saunailtoja. Pimeinä syysiltoina on ihana mennä ulos valaistuun porealtaaseen rentoutumaan ja sieltä loikata saunaan lämmittelemään. Ahh parasta ♥

Työskentele ahkerasti. Syksy on aina ollut minulle tehokkainta aikaa vuodessa yhdessä vuodenvaihteen kanssa. Nämä ajat minun kannattaa käyttää hyödyksi, koska kevät ja kesä ovat minulle taas aina vaikeinta aikaa olla tehokas.

Järjestä silti aikaa itselle sekä läheisille. Uppoudun todella helposti omiin kiireisiini enkä tajua ajatella muuta kuin tehtävälistaani. Täytyy kuitenkin muistaa pitää elämä tasapainossa ja antaa aikaa sekä itselle että läheisille.

Tee joulun suunnitelmat. Nämä ovat vielä täysin auki, mutta ollaan Teemun kanssa vähän jo pohdiskeltu sitä mitä tänä vuonna haluaisimme tehdä.

Johan tässä rupeaa nousemaan syysfiilis vaikka minun pitäisi valmistautua helteiseen rantaloma kuukauteen. Kääk! Aurinkorasvaa, bikinejä, drinksuja, auringon lämpö, hiekkarannat, meri, makoilua altaalla kirja kädessä, sudokut, aamupala ulkona, varvastossut, aurinkolasit... Okei huh, kesäfiilis palautettu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥