15. syyskuuta 2017

Olen niin kiitollinen juuri nyt..

Olen niin kiitollinen

..siitä, että saan viettää kuukauden täällä upeassa Torreviejassa Espanjassa rakkaani kanssa. Haaveilin Espanjaan matkustamisesta vuosia ja nyt tänä vuonna jo pelkästään saan viettää täällä yhteensä 2 kuukautta. (Kuukausi helmikuussa ja kuukausi nyt)

..siitä, että saan istua rantatuolissa altaalla nauttien palmujen havinasta ja turkoosin veden kimalluksesta ja tuntea lämpimän pehmeän tuulen ihollani. Tämä on yksi sellainen asia, jota rakastan kesässä eniten. Rentoutudun tässä niin täysin ja koen eläväni puhtaasti tässä hetkessä.

..Teemusta. Siitä, että minulla on elämässäni tuo elämäni rakkaus ja paras ystäväni, jonka kanssa saan vapaasti olla oma urpo itseni, nauraa ihan päättömille asioille ja joka jaksaa rakastaa minua myös niinä "ei niin hyvinä" päivinä.

Olen niin kiitollinen
Olen niin kiitollinen

..vapaudestani. Koen, että minulla on nyt juuri tässä elämäntilanteessani ainutlaatuinen vapaus ja mahdollisuus tehdä asioita, joita rakastan ja rakentaa unelmieni tulevaisuutta. Vapaus itsessään on muodostunut elämäni varrella minulle todella tärkeäksi arvoksi ja se onkin nyt aina mukana myös tulevaisuutta suunnitellessa.

..blogistani. Tämä pieni harrastukseni, josta haaveilin useammankin vuoden ennen kuin rohkenin sen aloittaa, saa minut aina niin iloiseksi. Rakastan sitä, että minulla on oma pieni tilani täällä ja saan luoda jotain mikä on täysin omaani - täysin omilla ehdoillani. Blogini on auttanut minua pysymään positiivisena myös negatiivisempina hetkinä ja koen, että blogillani on ollut ja tulee olemaan suuri positiivinen vaikutus omalle henkiselle hyvinvoinnilleni. Se kun muistuttaa minua aina nauttimaan myös niistä elämän pienistä iloista.

..uudesta kamerastani, jonka avulla olen voinut kuvata elämääni täällä Espanjassa sekä itselleni ihanaksi muistoksi että myös jakaa sen teidän kanssanne.

Olen niin kiitollinen

..tästä syksystä. Olen kiitollinen, että saan viettää aikaa täällä ihanassa valoisassa, lämpimässä paratiisissa nauttien auringosta, palmuista ja merestä ja loikoillen altaalla, mutta olen myös kiitollinen siitä, että lokakuussa saan pukeutua villapaitoihin ja villasukkiin, laittaa illan hämärtyessä kynttilät loistamaan ja kääriytyä sohvalle lämpimän täkin alle siemailemaan glögiä.

..vapaista viikonlopuista. Tein todella pitkän aikaa vuorotyötä, jossa minulla oli aina korkeintaan yksi vapaa viikonloppu kuukaudessa. Olen niin kiitollinen siitä, että nyt saan pitää jokaisen viikonlopun vapaana työstä, ellen itse päätä työskennellä omien projektieni parissa.

..rakkaista ihmisistä ympärilläni. Olen kiitollinen, että minulla on ihmisiä joille voin puhua mieltä painavista asioista, joiden kanssa saan nauraa ihan hölmöille asioille, joiden kanssa saan jakaa innostusta erilaisiin asioihin ja joiden kanssa saan olla täysin oma itseni.

Suuri kiitos elämälle. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥