26. syyskuuta 2017

In & Out - #9

Taas olisi uuden in & out -postauksen aika! Haluan alkuun taas muistuttaa, että kyseessä ovat vain omat henkilökohtaiset mielipiteeni eikä niiden ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen näkee asiat omalla tavallaan ja tekee mitä haluaa ja niin sen pitääkin mennä. Pidemmittä puheitta, mennääs asiaan!

In & outIn & out
Kuvat: 1, 2, 3
Ylisuuret neuleet: Näistä tulee sellainen ihanan "cozy" fiilis, mitä rakastan etenkin syksyllä. Itseasiassa juuri ostinkin itselleni yhden ylisuuren neuleen. Odotankin jo ensi sunnuntaita, kun palaamme Suomeen ja saan vihdoin käyttää sitä.

In & out
Kuvat: 1, 2, 3
Revityt farkut: Olen aina kyllä pitänyt revityistä farkuista (paitsi niistä ihan överirevityistä missä on enemmän reikää kuin kangasta, yäk), mutta jotenkin nyt viimeaikoina olen oikein olan takaa innostunut niistä. Ostinkin juuri tästä syystä itselleni uudet revityt farkut Espanjasta.

In & out
Kuvat: 1, 2, 3
Ruskea kynsissä: Aiemmin tänä vuonna rakastuin nude kynsiin, mutta nyt syksyn alettua olen jotenkin hurjan innostunut tummahkon ruskeista kynsistä. Tällaista väriä en olekaan ennen käyttänyt kynsissäni!

In & out
In & out
Kuvat: 1, 2, 3, 4
Sukkabootsit: Tiedän, että tämän kuuluisi olla yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä, mutta omaa silmääni tämä ei vaan kertakaikkiaan miellytä. Ei sitten ollenkaan. Monet kuitenkin tykkäävät näistä todella paljon, joten joidenkin silmää nämä kyllä nähtävästi miellyttävät. Miksiköhän minä en näe näissä "sitä jotain"?

Mitä mieltä sinä olet näistä trendeistä?

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Ite rakastan kanssa kaikkia ylisuuria neuleita tai huppareita, ihan parasta. :) Ja noi sukkabootsit, ite en myöskään tykkää. :D

  jabuvaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oon kaikista kyllä samaa mieltä! :) Paitsi kynsilakat ei kyllä yleensäkkään muhun iske yhtään :D

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ja mä taas oon oikee kynsilakka friikki :D

   Poista
 3. Täsmälleen samaa mieltä joka kohdassa :D Etenkin noi kuvien sinapinkeltaiset neuleet on ihan mielettömän ihania!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihanan syksyisiä ja mukavan oloisia :)

   Poista
 4. Ihana blogi sulla♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aikalailla samaa mieltä kaikesta! :D noi sukkabootsit voi olla tosi mageet jonkun jalassa, mutta Mä en syty niistä niin että juoksisin kirkuen metsästämään semmosia itselleni :D

  https://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Oon muuten huomannu että monien trendien kanssa on just niin et "muilla näyttää hyvältä mut itelle ei sovi". :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥