17. syyskuuta 2017

Edulliset nilkkurit syksyyn - alle 40€!


Edulliset nilkkurit

Olen oikea nilkkureiden suurkuluttaja. Kävelen niissä aina syksyt ja keväät. Ne kuitenkin kuluvat loppuun valitettavan nopeasti suurimmilta osin sen takia, että kadut kun hiekotetaan niin pohjat kuluvat super vauhtia puhki. Siksi minua ei oikein huvita maksaa aina 70 euroa kengistä, joihin ehtii tulla reikä pohjaan jo ennen joulua. Yritän siksi aina löytää hyvännäköisiä ja kestäviä nilkkureita suhteellisen edulliseen hintaan. Tähän kollaasiin olen kerännyt netistä löytämiäni nilkkureita, jotka kaikki maksavat alle 40 euroa! Jes!

Mikä näistä ihanuuksista vetoaa sinuun eniten? Minä kuolailen ihan sikana numeroita 2 ja 5. Luulen että tuo numero 2 löytää tiensä minun ostoskoriini heti kun laskedumme takaisin Suomeen.. ♥

4 kommenttia:

 1. 2, 6 ja 8 ehdottomat suosikit, niistä en osaa enää valita. Mut kaikki ottaisin jos ilmaseks saisin! :D Tosin ehkä en sais ottaa, koska nilkkurien määrä mun vaatekomerossa on nyt jo ihan kiitettävä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mutta eihän sitä ikinä voi olla liian paljon nilkkureita, eihän :D

   Poista
 2. 5 ja 8 taitaa olla kans mun suosikkeja! Mä tarvitsisinkin jotkut hyvät nilkkurit syksyyn, kun korollisia ei tällä hetkellä taida kaapista löytyä. Kiva idea kerätä vaan tietyn hintaluokan kenkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Ajattelinkin tuossa kun itselleni etsin tietyn hintaluokan nilkkureita että hei, tästähän voisi olla hyötyä myös muille. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥