8. syyskuuta 2017

3 Rentoa tyyliä kouluun


Koulut ovat pärähtäneet taas monilla käyntiin ja ajattelinkin siksi luoda muutamia asukokonaisuuksia, jotka sopisivat juuri tuohon opiskeluympäristöön. Toki näitä voi käyttää myös esimerkiksi töissä - riippuen työpaikastasi tietty. Itselläni oli opiskeluaikoina välillä sellanen fiilis että halusi pukeutua rennosti kouluun ja välillä taas halusi luoda vähän huolitellumpia asukokonaisuuksia. Tässä postauksessa keskityn ensimmäiseen ja jaan kolme erilaista rentoa tyyliä kouluun.

rento asu kouluun
Revityt farkut ja bändipaidat. Tämän rennommaksi ei asua saa. Yhdistelin mukaan myös ripauksen pilkkuja tuomaan vähän piristystä kokonaisuuteen.

rento asu kouluun

On makuasia onko nahkahousut "rennot", mutta yhdisteltynä löysään harmaaseen villapaitaan se ainakin antaa rennon vaikutelman.

rento asu kouluun

Sitten viimeisenä vielä hieman sporttisempi vaihtoehto, jonka kanssa on helppo lähteä vaikka koulun jälkeen salille.

Mistä koostuu sinun rento tyylisi kouluun tai töihin?

4 kommenttia:

 1. Nämä kaikki kolme puhuttelee omaa silmääni. Ihanan tyylikkäitä ja mysö rennonkin näköisiä. Omassa koulussa meillä on työasut, joten kauheasti ei tarvitse tuumia sitä asua minkä laittaa seuraavalle päivälle, mutta tässä on kyllä ihan hyvät ideat myös vapaa-ajallekin :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehdottomasti hyviä vaihtoehtoja myös vapaa-ajalle =)

   Poista
 2. Ää ihania asuja! Just nyt pukisin ehkä casual elegancen, mutta joku ekan kollaasin tyyppinen asu vois olla aika kiva myös. Just tollanen rento tyylikkyys on se mitä haluun omiltakin asuilta ain :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Linda! Mulla on sama toi et rento mutta tyylikäs :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥