27. elokuuta 2017

IN & OUT - Vol.8

Luvassa olisi taas In & Out postausta eli trendejä, joista olen innostunut tällä hetkellä sekä yksi ei niin ihana trendi. Kuten aina ennenkin, nämä ovat taas vain omia mielipiteitäni eikä niiden ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen tykkää eri asioista ja niin sen tuleekin mennä. Mennään asiaan!
in out
in out
Kuvat: 1, 2, 3
Pilkut: Olen aina pitänyt pilkkukuosista ja minusta on niin ihanaa, että se tuodaan taas pinnalle. Tämä on minusta ihanan raikas ja pirteä kuosi. Toimii.

in out
Kuvat: 1, 2, 3
Edestä napitettu hame: Aloin huomaamaan tuossa jokin aika sitten, että aina kun silmäni kiinnittyi johonkin ihanaan hameeseen, se oli lähes aina edestä napitettava hame. Jokin tässä vetoaa minuun. Tämä toimii erittäin hyvin myös farkkuhameissa!

in out
Kuvat: 1, 2
Sotkuinen nuttura: Rento, helppo ja jotenkin aina silti onnistuu näyttämään hyvältä. Tämä on aina ollut suosikkikampaukseni kotosalla enkä näytä ikinä kyllästyvän tähän. 

in outin out
Kuvat: 1, 2, 3
Ginham -kuosi: Tiedän, että tämä on ollut tänä vuonna suuri hitti, mutta omaan silmääni tämä näyttää enemmänkin keittiörätiltä. Ei vain iske minuun... ainakaan vielä :D

Mitä mieltä sinä olet näistä trendeistä?

4 kommenttia:

  1. Pilkkukuosi on vaan niin ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Olen täysin samaa mieltä tuosta out kuosista ja sotkuisista nutturoista! Aamuisin herättyäni hiukset nutturalle ja jos ei päivän aikana tapahtu mitään erikoista, niin siinä ne pysyvät kunnes menen nukkumaan ja avaan nutturan :D ps. Ihana blogi!!

    Heidikauremaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥