17. heinäkuuta 2017

Täydellinen kesäpäivä


Täydellinen kesäpäivä

Rakastan kesää yli kaiken. Aurinko, lämpö ja vesi tekee minut niin onnelliseksi. En tarvitse juurikaan mitään aktiviteetteja. Haluan vain joko istuskella veden lähellä hyvässä seurassa ja nauttia kesästä tai lähteä pitkälle kävelyretkelle. Nämä kummatkin me itseasiassa tehtiinkin Teemun kanssa viime lauantaina. Lähdettiin Vanhaankaupunkiin istumaan kalliolle veden ääreen ja voi että oli rentouttavaa!

Täydellinen kesäpäivä
Täydellinen kesäpäivä

Sainpa uuden kaverinkin siellä istuskellessa. Mikä söpöläinen!

Kävimme Koskenrannassa syömässä taas ne herkulliset tomaatti-mozzarella ciapatat ja sieltä lähdimmekin sitten kävellen keskustaan päin. Välissä pysähdyimme puiston reunaan viltin päälle nauttimaan auringosta ja taas jatkoimme matkaa. Istahdimme Hakaniemessä taas veden ääreen nautiskelemaan ja sieltä siirryimme Vapianoon syömään.

Täydellinen kesäpäivä
Täydellinen kesäpäivä
Täydellinen kesäpäivä

Oli todella rentouttava ja hauska päivä. Kokonaisuudessaan olimme ulkona aikalailla kellon ympäri! Kävelimme todella paljon (n. 8km) ja kyllä uni maittoi kun pääsimme kotiin.

Rakastan tällaisia kesäpäiviä! Ja syksyllä saamme kokonaisen kuukauden ajan viettää tällaisia päiviä Espanjassa. Olen niin onnellinen

SEURAA MINUA:
 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥