3. heinäkuuta 2017

Kesäkuussa kaikki muuttui


Kesäkuu oli todella tapahtumarikas minulle. Tuntuu, että kaikki mahdolliset suuret elämänmuutokset osuivat kaikki samalle kuukaudelle. Ei siinä mitään, minusta on ihanaa kun tulee muutoksia eteen ja pääsee nauttimaan uusista haasteista. Oli vaan jotenkin koomista miten näinkin suuret muutokset kaikki tapahtuivat sitten samaan aikaan.

Lifestyle bloggaaja

Mitäs kaikkea kesäkuussa sitten tapahtuikaan? Tässä listaa:


Valmistuin koulusta. Valmistuin liiketalouden tradenomiksi markkinoinnin ja myynnin puolelta. Nyt jo 2 ammattikorkeakoulututkintoa suorittaneena voin sanoa, että vaikka rakastan uuden oppimista, niin nyt saa koulut riittää vähäksi aikaa.

Irtisanouduin työstäni. Okei, virallisesti irtisanoutuminen tapahtui jo toukokuun puolella, mutta työsuhde päättyi vasta kesäkuussa. Tuntuu kyllä todella oudolta lopettaa 7 vuotta kestänyt työ ja vielä oudommalta tuntuu ajatus siitä, etten tule enää tekemään töitä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Mitä tämä tällainen on? Tällaistako on olla “normaali”? :D

Uusi työ. Aloitin kesäkuussa uuden osa-aikaisen työn, joka palvelee paremmin tämän hetken tarpeitani. Uudesta työstäni en sen tarkemmin täällä blogin puolella kerro, mutta sen verran sanon, että minusta on ihanaa, kun työ on niin lähellä, että voin kävellä töihin!

Oma yritys. Kesäkuun alussa perustin oman yritykseni. Tarkoituksenani on yritykseni kautta auttaa pieniä yrityksiä digitaalisessa markkinoinnissa. Tästä olen haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta halusin saada opinnäytetyöni valmiiksi ennen toiminnan aloittamista. Minulla kun tosiaan on ollut tuo paha tapa aina ylibookata itseäni.

Kipsi. Valehtelematta 2 päivää sen jälkeen, kun olin perustanut oman yritykseni, mursin käteni ja käteni kipsattiin seuraavaksi 5 viikoksi. Voitte kuvitella, kuinka minua on turhauttanut, kun haluaisin niin kovasti rakentaa omaa yritystäni ja myös blogiani sekä myös tehdä hyvää työtä uudessa työssäni. Kipsi ei tietenkään estä minua tekemästä näitä asioita, mutta tekee kaikesta paljon vaikeampaa, raskaampaa ja merkittävästi hitaampaa. Sanomattakin siis selvää, että tehokkuus kärsii ja pahasti ja siksi teenkin hommia nyt toistaiseksi hieman hitaammalla tahdilla.

Onneksi kipsin suhteen ollaan jo loppumetreillä, sillä mikäli käsi on päässyt toipumaan oletetulla tavalla, niin saan kipsin pois viikon päästä!


SEURAA MINUA:

 Kata

2 kommenttia:

  1. Onpas sulle tapahtunut tosiaan paljon, ja isoja juttuja! Digitaalista markkinointia mäkin teen työkseni, joten kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Elli! Kiva löytää muitakin digitaalisesta markkinoinnista kiinnostuneita :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥