21. heinäkuuta 2017

IN & OUT - Vol.7


On torstai ilta. Istuskelen sohvalla läppäri sylissä ja mietin mitähän postausta en ole tehnyt vähään aikaan. Selaan vanhoja postauksiani läpi kunnes törmään edelliseen In & Out -postaukseen. Miten olen voinut kertakaikkiaan unohtaa tämän sarjan?? Apua, tämä pitää korjata ja heti!

Tässä siis minun tämän hetken suosikki trendit sekä yksi ei niin ihana. Ja taas, kuten aina ennenkin, nämä ovat vain minun omia mielipiteitä ja niiden ei ole tarkoitus loukata ketään. Jokaisella on omat mielipiteet ja jokainen pukeutuu, meikkaa ja elää niin kuin itse haluaa.

In out
Pystyraitahousut
Kuvat: 1, 2, 3

Pystyraitahousut: Näihin ihastuin jo alkuvuodesta. Kokeilin tällaisia kaupassa ja nehän oli sitten kertakaikkiaan vaan saatava. Nimenomaan culottes -mittaisena tämä toimii todella hyvin.

Ruusukulta
Kuvat: 1, 2, 3, 4

Ruusukulta: Ruusukulta elektroniikassa, sisustustavaroissa, vaatteissa, asusteissa.. Ruusukulta toimii ihan kaikessa. Rakastan tätä väriä yli kaiken! ♥

oranssi silmämeikki
Kuvat: 1 & 2

Oranssi silmämeikki: Oranssi on ollut joka päivän luottoväri luomillani tänä kesänä. Jokin tässä värissä vaan vetoaa minuun. Ehkä yhdistän tämän jotenkin kesään?

In out

espadrillot
Kuvat: 1, 2, 3

Espadrillot: Näihin en alusta alkaenkaan ikinä lämmennyt enkä vieläkään välitä tästä tyylistä. Kyllähän nuo näyttävät mukavilta ja kesäisiltä, mikä yleensä kyllä huutaisi minua, mutta jostain syystä tämä tyyli ei vain pure minuun.

Mitä te olette mieltä näistä trendeistä? Oletteko samaa vai eri mieltä?

SEURAA MINUA:

 Kata

1 kommentti:

  1. Oon samaa mieltä kyllä noista espadrilloista, en oo ikinä oikeen innosunut niistä :D Ihan kivat joillakin, mutta ei sovi yhtään mun tyyliin ja makuun :D

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥