20. kesäkuuta 2017

Toivelistallani tällä hetkellä


Taas on vähän sellainen hetki, kun tuntuu että toivelistalta löytyy vähän turhankin paljon kaikkea kivaa. Päätinkin sitten koota näitä listaltani löytyviä asioita tähän yhteen. Koska lista on tooooodella pitkä tällä hetkellä, jouduin hieman karsimaan asioita ja kokosin tähän sellaisia tuotteita, joita ehkä eniten haluaisin tällä hetkellä.

Toivelista
1. Lippis / 2. Lippis / 3. Naked 3 / 4. Lippis / 5. Naked 2 / 6. *NYX paletti / 7. Toffee paletti /
8. Poskipuna / 9. Bronzer / 10. Huulipuna / 11. Huulipuna / 12. Ballerinat

Lippis: Minulta kertakaikkiaan puuttuu rento arkihattu. Minulta löytyy lierihattua ja rantahattua, mutta ei sellaista jokapäiväistä rentoa lippistä. Tällaisen haluan vielä.

Urban Decay:n Naked paletit: Näistä jo yhden omistankin, mutta kaipaan lisää. Erityisesti tuo Naked 3 olisi korkealla listallani.

NYX Highlight & contour pro palette: Tämä minun on pitänyt ostaa jo noin vuoden ajan, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Jospa nyt tänä vuonna vihdoin saisin tämän hankittua.

Essencen meikit: Haluaisin kokeilla Essencen meikkejä. Ne ovat todella edullisia ja monien mukaan ihan hyvälaatuisiakin. Olisi kiva kokeilla itsekin!

Maybellinen huulipunat: Nämä ovat suosikki huulipuniani ja näitä minulta löytyykin jo useampi, mutta tottakai haluaisin lisää. On niin paljon kaikkia nättejä värejä!

Valkoiset ballerinat: Minulla on ollut viime vuosina valkoiset ballerinat niin kovassa käytössä, että ne ovat menneet aivan nuhjuisiksi. Aika hankkia siis uudet!

SEURAA MINUA:
 Kata
Postaus sisältää mainoslinkin.

6 kommenttia:

 1. ihania juttuja sun toivelistalla! Lämmin suositus tolle nyxin contourpaletille ja Naked kakkoselle täältä! :)
  veerakatariinv.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Veera! Ahh juu nuo kaksi on kyllä pakko saada ♥

   Poista
 2. Mulla on samoja juttuja omalla toivelistallani :D Nuo Naked luomiväripaletit on kyllä aivan ihania. Oon myös alkanu himoitsemaan Urban Decayn All Nighter foundationia

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sitä olisi myös ihana päästä kokeilemaan ♥

   Poista
 3. Äh itse himoitsen noita Naked paletteja niin kovin, pitäis raaskia ostaa! Ja Essencen meikit on todellakin kokeilemisen arvoisia! Mun lempparit on sen merkin ripsiväri ja meikinkiinnitys suihke! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos! Pidänkin nuo mielessä sitten kun mietin mitä essencen tuotteita ottaisin kokeiluun. =)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥