1. toukokuuta 2017

It's finally done!


Huhhuh, voi apua enpä ole koskaan ottanut näin pitkää postaustaukoa blogista! Varoittelinkin edellisessä postauksessa, että postaukset saattaavat jäädä hieman vähäiselle nyt kun vetelen opinnäytetyötäni loppuun. No niinhän siinä kävikin. Olen ihan tyytyväinen siihen, että otin tuon ajan ja keskityin opinnäytetyöni kirjoittamiseen, koska eilen sain ensimmäisen version siitä viimein valmiiksi ja lähetettyä ohjaajalleni!

Vielä on paljon tekemistä ennen valmistumista ja kiirettä pitää myös muiden asioiden parissa, mutta nyt kyllä huomattavasti hellittää! ..ja pääsen taas takaisin säännöllisen bloggaamisen pariin.

Tänään minulla ei ollut tosiaan muuta asiaa, kuin vain sanoa että I'm back! Palaan nyt tällä viikolla ihan normipostausten pariin, joten nähdään pian! ..ja HYVÄÄ VAPPUA!


I have never spent this much time away from my blog! I did warn in my previous post that I might be posting less because I'm writing my thesis so that I can get it done by the end of April. And that's what I did. I'm glad I took some time away from my blog and focused on my thesis because yesterday I actually finished my first version of my thesis!  There is still so much to do before I graduate and I have so much other stuff that keep me busy as well. But still it is going to be so much easier from now on. I can also finally get back to blogging consistently.

Today I just wanted to say that I'm back and I will be posting 2-3 blog posts a week from now on.

SEURAA MINUA / FOLLOW ME:
 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥