4. toukokuuta 2017

April highlights


Vielä viime viikolla oli talvi ja nyt on toukokuu? Tuntuu hieman epätodelliselta. :D Mutta niin tai näin, taas on yksi kuukausi takana ja olisi aika katsoa taas menneeseen kuuhun ja katsoa mitä jäi päällimmäisenä mieleen.

Risteily

Lähdettiin pääsisäisviikonloppuna Teemun kanssa yhden yön risteilylle Tallinnaan. Siitä onkin jo vierähtänyt aikaa kun viimeksi ollaan oltu yön yli risteilyllä. Illan viihdeohjelmassa oli Jonne Aaronin keikka, jonka jälkeen alkoi tanssi- ja lauluesitys euroviisuteemalla. Tuon jälkeen vielä lavalle nousi erittäin hyvä cover bändi. Meillä oli niin hauskaa, että ilta venähti vähän pidemmälle kuin meillä normaalisti ja aamulla nukuttiin vaan iloisesti eikä edes harkittu maissa käymistä.

Opinnäytetyö

Huhtikuun lopulla sain ensimmäisen version opinnäytetyöstäni valmiiksi. Sain kun sainkin sen siis valmiiksi tavoiteajassani! Aivan ihanaa, että suurin työ sen osalta on nyt ohi ja pääsen keskittymään muihin juttuihin.

Lomat 2017

Saatiin nyt vappuna järjestettyä meidän tämän vuoden lomat. Vuokrattiin bungalow Espanjasta kuukaudeksi. Pääsen siis vihdoin Teemun kanssa ihanaan Torreviejaan. Voi miten odotan sitä matkaa! Voi miten onnelliseksi voi pieni ihminen tulla pelkästä odotuksesta. ♥


Last week we had a winter wonderland outside and now it's warm and sunny May? Seems so surreal. Anyways, it's another month behind and it's time to look back and see what were the highlights of the previous month.

Cruise

Easter weekend Teemu and I went on a one night cruise to Tallinn. It's been a while since we've been on an overnight cruise. We had so much fun that we ended up staying up until morning and so we didn't really have the energy in the morning to go visit Tallinn. Instead we just stayed in bed.

Thesis

I finally finished the first draft of my thesis at the end of April which was my original goal. Feels so good to know that the hardest part of that is now over and I can start focusing on other things.

Vacation 2017

Last weekend we finalized our plans for this year's vacation. We rented a bungalow in Spain for a whole month! I finally get to go to beautiful Torrevieja with Teemu. I can't wait for that trip! Oh how happy a little person can become just for having something to look forward to. ♥

SEURAA MINUA / FOLLOW ME:
 Kata

2 kommenttia:

 1. Löytyipäs sattumalta oikein kiva blogi! :) Tykkään tosi paljon sun tyylistä blogata, ja susta saa sellaisen vaikutelman, et sut olis ihan huippua tuntea ihan oikeastikkin, eikä vaan pelkästään "blogin läpi" Siispä jään ehdottomasti seurailemaan tätä sun blogia myös jatkossa! :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Henna! Miten ihana kommentti ♥ Minusta olisi aivan mahtavaa tutustua blogin kautta muihin samanhenkisiin ihmisiin :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥