24. maaliskuuta 2017

The perfect nude nail polish


Ellos kynsilakat

Minulla on aivan jäätävästi kynsilakkoja ja siksi kun sain viime vuonna läjän uusia kynsilakkoja, en edes kokeillut niitä. Ajattelin, että käytän vanhoja pois ennen kuin avaan uusia. Nyt sitten päädyin kokeilemaan ensi kertaa tätä Elloksen kynsilakkaa, joka on ollut avaamattomana kaappini perällä viime vuodesta asti.

Olin ihan super yllättynyt lakan laadusta! Mulla ei todellakaan ollut suuria odotuksia Elloksen kynsilakkoja kohtaan, mutta tässähän on aivan sika hyvä pigmentti! Kahdella kerroksella saa ihan super peittävän lopputuloksen, juuri sellaisen minä aina lakalta vaadinkin. Lisäksi tykästyin tähän väriin todella kovasti, vaikka en ole koskaan harrastanut nudeja kynsissä. Minulla on yleensä joko valkoista tai kirkkaita värejä kynsissäni. Tämä olikin mulle ihan uusi aluevaltaus ja pakko sanoa, että lentää heti ihan top suosikkeihini!

I own way too many nail polishes and that's why I haven't opened any new nail polishes I got last year but instead I've been using out the old ones. Now I finally ended up trying one nail polish from Ellos that has been unopened since last year. And I love it! Such a strong pigment and the color is amazing! I haven't really been using nudes a lot on my nails but I have to say that this one became instantly one of my favorite ones. 

Ellos kynsilakat
Ellos kynsilakat

Kivana lisänä vielä se, että nämä eivät edes ole kalliimmasta päästä. Elloksen verkkokaupassa hinta näyttäisi olevan 4,90€ ja sieltä löytyy myös tämä minun kynsissä oleva sävy London Nude. Ei paha!

Ootteko te kokeilleet näitä Elloksen kynsilakkoja? Jos olette, niin mikä sävy on mielestänne paras?

As a nice little bonus this is not even a pricey nail polish. In Ellos online shop the price seems to be only 4,90€. Not too bad! They also have this color London Nude which I'm wearing right now. Have you ever tried these Ellos' nail polishes?

SEURAA MINUA / FOLLOW ME:
 Kata

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanalta näyttää toi lakka sun kynsissä. Yllättävän hyvälaatuinen ja todella kaunis väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla! Ellos tosiaan yllätti tällä kertaa. :)

   Poista
 2. Oi, näyttää ihanalta! Kiitos vinkistä, ensi kerralla kun teen Ellos-tilausta, nappaan tuon ehdottomasti mukaan. Mullakin niitä kynsilakkoja on kymmeniä, mutta onhan se mukava, että on valinnanvaraa :D Nudet on kyllä siitä kivoja, että ne sopii kaikenlaisiin asuihin ja näyttää aina huolitelluilta. ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juu kyllä sitä valinnanvaraa pitää aina olla! :D

   Poista
 3. Multa löytyy itseasiassa tämän saman nuden lakan lisäksi mataksi kuivuva päällyslakka :-) Tykkään molemmista ihan sikana!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa kivalta! Täytyy kokeilla joskus :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥