16. maaliskuuta 2017

Spain shopping haul 2/2


Nonniin kuten lupasinkin niin nyt olisi luvassa Espanjan reissun ostoksia osa 2. Tähänkään postaukseen ei vielä mahtunut ihan kaikki loput Espanjan ostokset, joten muutamia ostoksia tulen esittelemään vielä myöhemmin. Mutta mennääs nyt kuitenkin tämän päivän satsiin!

Here we go! As promised here's my Spain shopping haul part 2. I still have a few items that didn't fit in this post so I'm gonna share them with you later in some form. Now let's get to the haul!

Shopping haul

Valkoista siistiä sisäjakkua olen kaivanut todella kauan, mutten ole raaskinut ikinä ostaa kun mikään ei ole "huutanut" minua. Nyt tuolta Espanjasta löysin 13 eurolla - kyllä, luit oikein - sen joka viimein huusi minua. Valkoinen jakku, jossa hieman nahkaa jäljittelevä reunus ja kultaiset yksityiskohdat. Ahh aivan ihana! Tuossa jakussa oli muuten alunperin olkatoppaukset - MIKSI?? - mutta äkkiäkös repäsin ne irti. Jakun vieressä perus musta siistihkö paita, jossa hihat ovat leveät, mutta hihansuusta kiristetty. Täydellinen rentoon illanviettoon.

I've been looking for a white indoor jacket for so long but it wasn't until now that I found the perfect one. And for 13 euros only. That jacket actually had shoulder pads can you believe it!? Why?? Well it didn't take long to rip them off but still. I also found a very simple black top for a casual night out.Seuraavaksi hieman housuja. Olen ollut aikoinaan töissä hotellin vastaanottovirkailijana, joten mustia suoria housuja minulta kyllä löytyy. Siinä nyt on vain käynyt sellainen hassu juttu, että jostain syystä ne ovat kaikki minulle nyt liian isoja.. Olenko muka niin paljon laihtunut?? No joka tapauksessa, tarvitsin siis uudet. Ihanan piukat ja keväisen lyhyet löytyikin Bershkasta. Miten musta tuntuu, että kävin tyhjentämässä koko putiikin siellä. :D Ainii.. tuo musta paitakin oli mallia Bershka. :D

Toiset housut, jotka löysin olivat sinivalko raidalliset housut Stradivariukselta. Siis miten ihanaa oli ostaa housuja tuolta kun ne oli kaikki mulle sopivan mittaisia! Suomessa kun ostan housut, joudun poikkeuksetta aina kääntämään lahkeet.

Next up some pants. I used to work in a hotel reception so I do own some black straight pants but for some reason they are now too big for me. Have I really lost that much weight? Well anyway, I needed a new pair and found ones from Bershka. Why do I have a feeling that I went and bought everything from that store. :D Oh yeah that black top was also from Bershka. :D Another pair of pants I found were those blue-white striped ones from Stradivarius. I loved buying pants from Spain because they have pants in my length. In Finland I always have to twist the legs to make them short enough.
Shopping haul
Shopping haul
Shopping haul
Shopping haul

Löysin myös pari mekkoa ihan vahingossa. Tuon H&M:n harmaan perus mekon kun näin en ollut uskoa silmiäni. Olin etsinyt tuollaista mekkoa vuosia eikä sopivaa yksilöä ollut löytynyt. Kaikki oli joko huonosti istuvia tai röntön näköisiä. Ja tuo... tuo oli täydellinen! Pakkohan se oli ottaa. Lisäksi onnistuin täysin vahingossa löytämään pikkumustan mekon, joka sopii aika monenlaiseen juhlaan. Ja se istui aivan täydellisesti. Uskokaa tai älkää, mutta hintaa tuolla pikkumustalla oli huimat 17 euroa. Jep.. kannattaa mennä Espanjaan shoppailemaan.

I also found couple of dresses by accident. I have been looking for a basic grey dress for years and now I finally found one from H&M that was perfect for me. I also found a black mini that fit me perfectly - and it only cost 17 euros! I recommend shopping in Spain. :D

Shopping haul
Shopping haul
Sitten vielä pari laukkua. Tuon ylemmän ostin ihan vain koska se oli niin söpö, mutta tuon alemman ostin ihan tarpeeseen. Tuollaiset perus siistit laukut ovat minulla arkena kovassa käytössä ja minulta löytykin entuudestaan iso ja pieni. Kaipasin siis tietenkin vielä sitä välimuotoa. Tuohon kuuluu vielä pitkä hihna, jonka otin pois kun en sitä käyttänyt.

Voi apua nyt ei sitten shoppailla vähään aikaan!

And finally couple of bags. The first one I bought just because it was pretty but the second one I actually needed. I was still missing a simple mid sized bag and this one was perfect. Now it's time to quit shopping for a while!

Jos Espanjan ostosten ensimmäinen osa on jäänyt sinulta välistä ni se löytyy täältä!

If you haven't seen my Spain shopping haul part 1 go check it out here!

FOLLOW ME:
 Kata

2 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä! ♥ Etenkin tohon valkoseen jakkuun rakastuin tulisesti, mistä kaupasta kyseisen löydön teit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti muista kyseisen kaupan nimeä ja kuitinkin olen näköjään jo hävittäny. Se oli kuitenkin joku ihan tuntematon putiikki Espanjassa :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥