28. maaliskuuta 2017

IN / OUT (03/17)
Heeei arvatkaapas mikä on back! In/out postaukset tietenkin! Näitä en ole tehnyt vähään aikaan, joten on ihana päästä taas jakamaan niitä tämän hetken suosikki ja inhokki trendejä. Haluan taas sanoa - kuten aina aikaisemminkin - että kyseessä ovat minun omat mieltymykseni ja niiden ei ole tarkoitus loukata ketään. Jokaisella on oma makunsa ja niin sen pitääkin mennä. Kyky nähdä asoita eri kantilta on rikkaus. Ja sitten itse asiaan!

Guess who's finally back! In/out posts of course! I haven't done these in a while and I have to say I've missed these. Before I dive in I just want to say that - as always - these are just my personal preferences and they are not meant to hurt anyone. Everyone has their own taste and that's how it should be. But now let's dive into these trends!Nude nails
Pictures: 1, 2

Nudet kynnet: Näihin ihastuin ihan vahingossa. En ollut koskaan harrastanut nudea kynsissä, mutta olin viime vuonna saanut Elloksen nuden kynsilakan, jota en ollut edes kokeillut. Päätinkin sitten kokeilla sitä ja voi että rakastuin tähän lookiin!

Nude nails: I fell in love with this style by accident. I had gotten a nude nail polish last year but never tried it.. until now. And oh my god I fell in love with this look instantly!


Matte lipstick
Pictures: 1, 2, 3

Matta huulipuna: Tätä tyyliä olen rakastanut jo pidemmän aikaa, mutta hirveän paljoa en pysty itse käyttämään mattoja huulipunia, kun minulla on niin super rutikuivat huulet muutenkin. Mutta käytän niin paljon kun huulet kestävät!

Matte lipstick: I have been loving this style for quite long now but I can't really use matte lipsticks that often because I have such dry lips. But I do use them as much as my lips can handle!


tulips
Pictures: 1, 2, 3, 4

Tulppaanit: Rakastan tulppaaneja aina, mutta erityisesti keväisin nämä täyttävät meidän kodin. Niin kauniita ♥

Tulips: I always love tulips but especially during spring our home is filled with these beautiful creatures. ♥
wide sleeves
Pictures: 1, 2, 3

Leveät hihat: Nämä ei kertakaikkiaan vaan mitenkään päin miellytä. Muistan tykänneeni näistä joskus lapsena, mutta en kyllä en enää sen jälkeen.

Wide sleeves: I just don't like this style. I remember liking wide sleeves when I was a kid but since then I have never been into these.


Mitkä ovat sinun tämän hetken suosikit ja inhokit?

What are your favorite and least favorite trends at the moment?

SEURAA MINUA / FOLLOW ME:
 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥