7. marraskuuta 2016

7 ajatusta, jotka muuttavat maanantain asenteesi


Taas se himputin maanantai tuli. Edessä on pitkä viikko koulussa tai töissä tai - niin kuin monellä meistä - koulussa JA töissä. Viikonloppu on tuskallisen kaukana ja fiilis on täysin plaah. Menikö se jotakuinkuin näin?

Mielemme johtaa elämäämme. Se päättää milloin on hyvä olla ja milloin on paha olla. Emme kuitenkaan ole mielemme orjia. Meillä jokaisella on valta vaikuttaa omiin ajatuksiimme. Se vain monesti vaatii tietoista työtä. Halusinkin näin maanantain ratoksi jakaa kanssanne muutamia ajatuksia, joita kannattaa aina aika ajoin miettiä, erityisesti maanantaisin. Toivon, että tämä tulee auttamaan itseni lisäksi myös teitä siirtämään ajatuksia niistä negatiivisista enemmän positiiviseen suuntaan. Jokainen maanantai on aina uusi mahdollisuus!

Motivaatio
 Kuva

1. "Maanantai on aina uusi alku." - Näin on. Maanantaisin minusta on ihana päivittää kalenterini uudelle viikolle ja aloittaa hommat taas puhtaalta pöydältä. Maanantai on myös hyvä hetki miettiä omia tavoitteita alkavalle viikolle. Saan yllättävän paljon energiaa näin pienestä asiasta!

2. "Kaikki mitä teet tänään, rakentaa sinun tulevaisuuttasi." - Mieti tätä. Millaisen tulevaisuuden sinä haluat? Oletko oikealla tiellä? Jos et, mieti mitä voit tehdä muuttaaksesi tiesi suuntaa.

3. "Tee tänään jotain, josta tulevaisuuden sinäsi kiittää." - Mitä voit tehdä tänään haluamasi tulevaisuutesi eteen? Muista, että pienikin askel on aina askel.

4. "Kontrolloi mieltäsi tai se kontrolloi sinua." - Mielesi on voimakas väline. Täytä mielesi positiivisilla asioilla ja huomaat elämäsi muuttuvan. Positiiviset ja negatiiviset ajatukset eivät osaa elää yhdessä. Sinä valitset kumpaa ruokit. 

5. "Jokainen päivä ei välttämättä ole hyvä, mutta jokaisessa päivässä on jotain hyvää." - Jonain päivinä sitä pitää vain itse luoda oma auringonpaisteensa.

6. "Tee mitä rakastat ja maanantait eivät enää koskaan ole ongelma." - Tie sinne ei ehkä ole nopea ja helppo, muttet koskaan tule pääsemään sinne, jos et ole valmis tekemään mitään sen eteen.

7. "Onnellisuus on valinta." - Mikään ei tule ikinä tekemään sinua täysin onnelliseksi ennen kuin päätät olla onnellinen.

Inspiraatio

HENGAA KANSSANI:
SNAPCHAT: @katariinahelen

 Kata

4 kommenttia:

 1. Hyviä pointteja! :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Oon osaan noista ajatuksista jo törmännytkin aiemmin ja varsinkin nuo 5. ja 7. kohdat ovat mun mielestä hyviä :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! 5 ja 7 ovat juuri niitä, jotka kannattaisi muistaa joka päivä :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥