9. lokakuuta 2016

IN / OUT vol.5


Hei kaikki ihanat! Tajusin juuri, etten ole tehnyt in/out -postausta pitkään aikaan! Eihän sellainen nyt käy päinsä laisinkaan, joten korjataan asia tänään. Kuten aikaisemminkin, haluan vain sanoa, että nämä ovat vain minun omia mielipiteitäni ja niiden ei ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen tykkää eri jutuista ja niin sen tuleekin mennä. Jos olet jostain asiasta eri mieltä kanssani, se on vain hienoa! Ei muuta kuin rentouttavaa sunnuntaita kaikille ja mennään asiaan.
Kuvat: 1, 2, 3
Viininpunaiset villapaidat: Viininpunainen on minulle kausittainen rakkaus. Keväisin unohdan sen olemassaolon ja syksyllä alan aina vaan uudestaan rakastumaan siihen. Tällä hetkellä viininpunainen on vienyt sydämeni varsinkin villapaidoissa.


Kuvat: 1, 2, 3, 4
Malvan pinkki huulissa: Tämä on ehkä suurin "in" -juttuni ollut jo jonkin aikaa, Malvan pinkin eri sävyissä on jotain todella kaunista ja huulilla ne näyttävät todella lumoavilta. Mieleen tulee hempeä keijutyyli, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. 

Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kupari ja ruusukulta sisustuksessa: Aiemmin keväällä ihastelin kultaisia yksityiskohtia sisustuksessa. Tämä on sille hieman jatkumoa. Kupariset ja ruusukultaiset yksityiskohdat iskevät minuun nyt samalla tavalla kuin kultaiset silloin keväällä. Nämä sopivat yhteen paremmin hieman lämpimämmän värimaailman kanssa kuin kultaiset yksityiskohdat. Lämpimämpi värimaailma sisustuksessa on muutenkin alkanut iskemään minuun nyt enemmän kuin aiemmin.
Kuvat: 1, 2, 3, 4
Ombre huulet: Ombre huulet eli ikäänkuin liukuvärjätyt huulet tekevät tuloaan ja vaikka voin jollakin tapaa ymmärtää viehätyksen tällaiseen tyyliin, itse en pidä niistä. Voi olla, että pienen totuttelun jälkeen saatan alkaa lämmetä ajatukselle, mutta ainakin vielä nämä näyttävät minusta aika kamalilta.

Kuvat: 1, 2, 3
Sametti: Sametti kuuluu sarjaan "asiat, joista en ole ikinä eläessäni pitänyt enkä tule koskaan pitämään". Jokin tässä on vain aina häirinnyt minua. Ei vain ole minun juttuni.

Mitä olette mieltä näistä trendeistä? Onko samoja vai eri mielipiteitä?

HENGAA KANSSANI:
SNAPCHAT: @katariinahelen

 Kata

8 kommenttia:

 1. En oo itsekkään oikein lämmennyt ikinä sametille, se vaan aina on ollut jotenkin kamalan vieras kangas vaatteissa :-D Oon aikalailla kaikissa samaa mieltä, noi malvan pinkin erisävyt huulilla on mun mielestä jotain niin upeeta ja itsekin on tullut kyseisen sävyisiä huulituotteita hamstrattua :)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä saan aina purra huulta, etten ala hurjasti törsää noihin malvan pinkin sävyisiin huulituotteisiin. "No kun toi on taas ihan erilainen sävy siitä!" :D

   Poista
 2. Oot varmaan ensimmäinen näitä listoja tekevä bloggaaja, joka merkitsee kuvien lähteet. 10 pistettä ja papukaijamerkki! :)

  Toi malva on kyllä ihana sävy. Otan taas käyttöön, kun palaan vähän neutraalimpaan tukkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! Olen myös pistänyt merkille, että monet eivät mainitse minkäänlaista lähdettä lainaamilleen kuvilleen, mikä ei ole oikein. Kunnia sinne minne kunnia kuuluu! :)

   Poista
 3. Nuo villapaidat <3 ottaisin kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeei! Ihana nähdä tuttuja kasvoja täällä! :)

   Poista
 4. Voisin ottaa kaikki IN tuotteet, mutta pakko sanoa tosta sametista.. Ei kyllä uppoo myöskään muhun! Tässä mietin, että onkohan nenärenkaat jo Out? Ei ainakaan näy enää nii paljoo katukuvassa :)
  https://tzenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta! Nenärenkaita en ole minäkään enää juurikaan nähnyt. Enemmänkin tuntuu, että nykypäivän trendi on "korvat täynnä lävistyksiä". :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥