30. syyskuuta 2016

Arvostelussa: MakeUp Eraser


Minulla on ollut MakeUp Eraser kaapin perällä odottamassa testaamista jo useamman kuukauden. Olin jotenkin totaalisesti unohtanut sen olemassaolon. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ei siis muuta kuin testaamaan.

MakeUp Eraser on siis meikinpuhdistusliina, joka poistaa kaiken meikin - myös vedenkestävän silmämeikin - pelkällä vedellä. Kuulostaa aika uskomattomalta eikö? Niin minustakin. Liinassa on kaksi erilaista puolta. Toinen puoli on sileä ja sillä on tarkoitus poistaa meikki. Toinen puoli on "kuoriva" puoli, jolla viimeistellään kasvojen puhdistus. MakeUp Eraser lupaa olla myös pitkäkestoinen. Se huuhdellaan käytön jälkeen vain vedellä ja aina muutaman kerran jälkeen se laitetaan pyykkiin. Pakkauksessa luvataan liinan kestävän jopa 1000 pesukertaa, mikä kuulostaa aika hurjalta. 
Sitten siihen itse kokemukseeni tuotteesta. Ohjeiden mukaisesti kastelin liinan vedellä ja aloin hellästi pyörivin liikkein poistamaan meikkiä kasvoiltani. Olin yllättynyt siitä kuinka vaivattomasti ja nopeasti meikki oikeasti katosi kasvoiltani. Nopean pyyhkäisyn jälkeen näytti siltä, että liina oli saanut kaiken meikin pois kasvoiltani. Halusin kuitenkin testata kuinka paljon se jättää jämiä jälkeensä, joten vedin liinan jälkeen kasvot vielä misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Määrä, jonka MakeUp Eraser jätti meikkiä jälkeensä oli erittäin minimaalinen. Kasvoilta meikin saa tällä liinalla jotakuinkin täydellisesti pois.

Silmämeikin osalta jäi hieman erilainen kokemus. Silmämeikkiä ei saisi missään nimessä joutua hangata liikaa pois ja siksi tällaisen liinan käyttö silmämeikin poistamiseen hieman arvellutti. Kaiken luomivärin ja silmänrajaukset liina saa hellästi pois, mutta ripsiväriä ei mielestäni saa pois hankaamatta silmiä liikaa. Lisäksi hankauksenkin jälkeen liina jätti jälkeensä aika paljon ripsiväriä, joka lähti sitten valumaan kasvoja huuhdellessa.Kokonaisuudessaan olin kyllä positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Itse sain kolme kertaa poistettua meikin kasvoilta kiitettävästi ennen kuin koin, että haluan laittaa liinan pesuun. Meikki lähtee tällä todella vaivattomasti pois, mutta silmämeikin (vähinäänkin ripsivärin) suosittelisin poistamaan tavallisesti silmänmeikinpoistoaineilla. Vaikka MakeUp Eraser puhdistaa kasvot kiitettävän hyvin meikistä, en kuitenkaan ehkä itse suosittelisi sitä jokapäiväiseksi meikinpoistotavaksi. Kuitenkin esimerkiksi iltoina, jolloin tulee myöhään väsyneenä töistä tai mistä tahansa kotiin, eikä oikein jaksaisi pestä meikkejä, on tämä kyllä erittäin vaivaton tapa saada meikki pestyä pois. Itselleni tämä tulee ainakin tarpeeseen juurikin niinä iltoina, kun tulen puolenyön jälkeen väsyneenä töistä kotiin. Myös matkustaessa tämä on erittäin hyödyllinen, kun ei tarvitse ottaa kaikkia pesuaineita ja vanulappuja mukaan!

Plussat:
+ Puhdistaa meikin tehokkaasti kasvoilta
+ Säästät rahaa meikinpoistoaineissa
+ Todella nopea ja helppo käyttää
+ Söpö väri

Miinukset:
- Ripsiväri ei lähde kunnolla pois
- Liika hankaaminen saattaa vahingoittaa herkkää silmänympärysihoa

Oletteko te jo kokeilleet MakeUp Eraseria? Mitä olette olleet mieltä?

HENGAA KANSSANI:
SNAPCHAT: @katariinahelen

 Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥