11. elokuuta 2016

Inspiraatiota syksyn asuihin


Olen aina ollut aivan täysin kesäihminen ja syksyn lähestyminen on minulle aina yhtä ahdistavaa. Syksyssä itsessään ei ole mitään kamalaa. Se mikä minua ahdistaa on se, että syksyn tullessa tiedän, että ennen seuraavaa kesää, joudun kitumaan jääpalikkana taas yhden pitkän, pimeän ja hyytävän kylmän talven.

Koska en halua ahdistua talvesta jo elokuussa, aloin miettimään mitä kaikkea kivaa syksyssä on. Suurimpana innostuksena ovat syysasut, jotka ovat kesän hellemekkojen jälkeen kivaa vaihtelua. Innostuinkin yhdistelemään erilaisia asuja syksylle. Sain aikaan yhden arkiasun, yhden hieman juhlavamman asun sekä yhden vapaapäivän asun. Kaikista näistä asuista tuli sellaisia, jotka laittaisin heti päälleni ja kuluttaisin varmasti aivan loppuun.

Syksyn muoti 2016

Casual green: Tässä ensimmäisessä asussa ajattelin perus arkea ja sitä, millainen asu olisi mukava ja samaan aikaan tyylikäs esimerkiksi kouluun, töihin tai mihin ikinä arki viekään. Olen pitkään ollut ihastunut oliivinvihreään vaatteissa ja tätä asua lähdinkin rakentamaan tuon villatakin ympärille. Kengät halusin pitää matalina, koska kyseisellä asulla olisi tarkoitus jaksaa olla jalan päällä koko pitkän päivän. Siihen vielä neutraali arkimeikki ja ahhh perfecto!

Syksyn muoti 2016

Fun & Girly: Tätä asua tehdessä ajattelin sellaista hieman siistimpää, naisellista ja hauskaa. Täydellinen tyttöjen illanviettoon tai vaikkapa johonkin siistimpään tapahtumaan. Tämän asun lähtökohtana olivat mustat kiilakorot, joista haaveilen tällä hetkellä sekä valkoinen jakku. Minusta tuo laukku on aivan mielettömän hauska lisä tähän asuun ja tekee koko asusta paljon menevämmän ja iloisen. 

Syksyn muoti 2016

Sunday Funday: Tällä asulla halusin luoda rennon ja mukavan vapaapäivän asun, joka silti olisi hieman tyttömäinen ja tyylikäs. Itse olen todella huono käyttämään lippiksiä, mutta tähän asuun se sopii minusta todella hyvin.

Tässä oli hieman minun inspiraatiotani tulevan syksyn asuihin. Mitä olet mieltä? Mikä näistä on oma suosikkisi?

SEURAA MYÖS:

SNAPCHAT: @katariinahelen 
Kata

4 kommenttia:

 1. Mahtava inspipostaus!<3 Tosi hyviä asuvinkkejä :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi mikä inspipostaus tosiaan! Mua miellyttää 1 & 3 erittäin paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! 1 ja 3 ovat kummatkin todella ihania :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥