18. elokuuta 2016

IN / OUT vol.4


Kappas, sehän olisi taas uuden in / out postauksen aika! Ennen kuin aloitan, kerron taas saman asian, jonka kerron aina ennen tällaista postausta. Nämä ovat vain minun mielipiteitäni. Niiden ei ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen tykkää mistä tykkää ja jokainen pistää päällensä mitä haluaa ja niin sen tuleekin mennä. Viis muiden mielipiteistä! Näiden postausten kautta on vain hienoa huomata kuinka eri ihmiset näkevät eri trendit täysin eri silmin kuin miten itse ne näen. Minusta se on rikkaus. Mutta pidemmittä puheitta, mennääs asiaan!

Kuvat: 1, 23

Oliivinvihreä vaatteissa: Olen jo pitkään ihaillut oliivinvihreää vaatteissa. Minusta tämä väri toimii niin monessa eri tyylissä ja se on mahdollista saada näyttämään kuitenkin naiselliselta. 


Kuvat: 1, 2, 3, 4

Coffin kynnet: Coffin malliset kynnet ovat olleet myös suosikkeinani jo pitkään vaikkakaan niitä ei ole minun kynsissä pahemmin näkynyt. Haurailla luomukynsillä kun tuollaista lopputuosta on vaikea saada aikaiseksi :D Hmm pitäisiköhän taas alkaa tekemään geelikynsiä?


Kuvat: 1, 2, 3

Choker soljet paidoissa ja mekoissa: Itse choker koruihin en ole niinkään hullaantunut. Onhan nekin tosin ihan kivan näköisiä. Mutta ne mihin olen hullaantunut, ovat nämä paksuhkot choker soljet paidoissa ja mekoissa. Ne ovat minusta aivan mielettömän hyvän näköisiä! YAAASSS toimii!


Kuvat: 1, 2, 3

Liian lyhyet ja kireet hameet: Näitä katsellessa tulee mieleen kaikkea muuta kuin tyylikäs. Minusta hameet/mekot, jotka ovat liian lyhyitä ja samalla kireitä ovat ehkä mauttomin tyyli, mitä on olemassa. Ne saavat kantajan näyttämään aina vain halvalta. Yäk!


Kuvat: 1, 2, 3

LV Monogram: Tässä kuosissa ei oikeastaan ole muuta vikaa kuin se, että se on jo tuhannesti loppuun kulutettu. Tuntuu, että kyseinen kuosi tulee jo kurkusta ulos ja silti näitä tulee kadulla vastaan lähes päivittäin. Noh, makunsa kullakin.

Sellaisia mielipiteitä trendeistä tällä kertaa. Mitä olet mieltä näistä? Samaa vai eri mieltä?

SEURAA MYÖS:

SNAPCHAT: @katariinahelen 
Kata

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Ja olin aikalailla kaikista samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
 2. Oon niin samaa mieltä tosta LV:n kuosista. Vielä viitisen vuotta sitten se oli niin kovass huudossa, kaikilla oli jonkinlainen feikkilaukku ulkomailta (tai aitokin, mistä sitä tietää) mutta nykyään en ainakaan itse innostu yhtään. Kiva postaus!

  http://laveillela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tuo oliivinvihreä on iskenyt muhunkin todella lujaa! Täydellinen syksyväri pukeutumiseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joku oliivinvihreä bomber takki ois kyl aika herkullinen ♡

   Poista
 4. Tää postaus sarja on ihan super kiva idea ! Oon myös samaa mieltä noista sun valitsemista jutuista !

  elinaeveliinaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa että pidit! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥